Вероятно всеки има неща, дори навици, които прави само и

...
Вероятно всеки има неща, дори навици, които прави само и
Коментари Харесай

Нещата, които жените никога няма да признаят, че правят

Вероятно всеки има неща, даже привички, които прави единствено и само, когато остане уединено със себе си. И това не въпрос на възраст или пол.
 Женското здраве и легенди и заблудите, в които доста дами имат вяра от ранните си години
Митовете за женското здраве (на които да спрем да вярваме)

Защото някой в миналото по този начин бил споделил...

Има обаче и такива, които са присъщи единствено за дамите - било поради физиологията или малко по-различната настройка към света. И нормално не желаят никой да знае за тях. В което, от една страна, няма нищо неприятно, само че пък от друга държанието се пази в загадка поради терзания, родени от втълпяване на предубеждения от обществото.

Грижа за косата

Прието е, изключително в последните десетилетия, че дамата постоянно би трябвало да наподобява допустимо най-добре, в това число и да непрекъснато с чиста и стилизирана коса. Истината е, че доста дами не мият косите си всеки ден, даже и не обичат да го вършат по принцип. Нещо, което не е въпрос на неприятна хигиена, а на грижа, защото ежедневното миене на косата я лишава от нужните естествени масла. Освен това процесът на измиване лишава прекалено много време - шампоан, еликсир, маски... Ето за какво постоянно може скришно да се прибегне до помощта на сухия шампоан.
 Снимка 615575

Сутиенът и хигиената

Този безспорен женски аксесоар постоянно е тънък и много внимателен за пране. Дотолкова, че постоянно изисква извънредно единствено ръчно изпиране. Нещо, което лишава време и по тази причина от време на време дамите го отсрочват. Нередовното пране обаче никога не е добър вид за женската хигиена, припомнят от Stars Insider.

Огледалото и килограмите

Много дами се борят да възприемат тялото си - най-много поради натиска от страна на обществото да се вместват в " верния размер ". Но телесната дисморфия, позната още като синдром на изкривеното огледало, е нещо напълно действително, даже измежду дами с изцяло обикновено тегло. Психическото разстройство води до обсебеност от всяко несъвършенство и непрекъснато фокусиране върху външния тип - и върху огледалото.
 Снимка 615576

Миризмата от облеклата на колегата

Ароматите са в действителност значими за привличането. Затова не е необичайно, че от време на време дамите обичат да подушват облеклата на обичания си. Редица проучвания даже демонстрират, че това фактически може да понижи напрежението при дамите.

Скришно похапване

Някои дами се крият - спалнята и банята са измежду обичаните места - с цел да похапнат. Често това е подбудено от възприятие на стеснение и позор, че прекаляват с количеството храна. Друга причина, въпреки и не толкоз известна е, нежеланието да споделят това, което похапват, с децата или колегата си.
 Снимка 615573

Излишните косми и пинсетата

Пинсетата е наложителен инструмент в арсенала за хубост на всяка жена. Но за естетическото оформяне на веждите, този признак постоянно е употребен и за унищожаване на непотребните косми по лицето, които се появяват най-много в областта на брадичката. Това е постоянно срещана наклонност при дами в преклонна възраст.
 Мъжете и някои не толкоз известни и даже изненадващи обстоятелства за техните тела
Странните неща, които могат са се случат с мъжкото тяло

Оказва се, че мъжете и дамите не са толкоз разнообразни

Гризене на ноктите

Това в действителност не е санитарен табиет, още по-малко пък здравословен, само че е реалност, че доста дами го вършат. И това е неприятно освен ноктите и челюстта, само че и метод за банкет на голям брой микроби. Навикът се употребява за облекчение на напрежението или просто за битка със скуката. Факт е, че е присъщ за по-младите дами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР