Вероятно всеки човек е намирал пари или портфейли на улицата.

...
Вероятно всеки човек е намирал пари или портфейли на улицата.
Коментари Харесай

Какво ви чака, ако намерите пари на улицата?

Вероятно всеки човек е намирал пари или портфейли на улицата. Според поверията, сходни находки могат да бъдат освен потребни, само че и рискови.
Съдбата постоянно ни носи приятни изненади. Понякога това се случва прекомерно постоянно и ние започваме да имаме вяра, че в живота ни най-сетне е пристигнал шанса. Нещата, обаче, не постоянно са това, което считаме. Лежащите на земята пари безспорно ще привлекат вниманието на множеството хора, като в този случай всеки реагира по друг метод. Някои ще се опасяват да вземат непознати пари и ще отминат. Мнозина, обаче, ще решат, че това е същински подарък от горната страна и сигурно ще вземат откритото за себе си, написа dailyhoro.ru. Народните поверия ясно споделят по какъв начин би трябвало да реагираме в сходна обстановка.
Можем ли да вземем пари, открити на улицата?
Всяка находка е облага и изключително парите. Според поверията, обаче, не постоянно е добър вид да се взимат непознати пари.
Ако намерите пари на улицата и въпреки всичко решите да ги вземете за себе си, целесъобразно е да ги вдигнете с дясната си ръка, в случай че сте десняк, и с лявата си ръка, в случай че сте левичар. Смята се, че ръката, която употребявате най-често, има мощна сила, което значи, че ще бъде доста по-лесно да се избегне отрицателно въздействие.
Преди да похарчите откритите пари, би трябвало да ги заплюете три пъти и по-късно да ги потопите в светена вода. Това се дължи на обстоятелството, че доста магьосници и магьосници ги употребяват като ритуални атрибути, ориентирани към отърваване от заболявания, неприятности и беди. За да не попаднете под отрицателно влияние, би трябвало да изчистите силата на парите, преди да ги похарчите за персонални потребности.
Ако една жена е намерила парите, това може да е знак, че скоро ще се омъжи. Ако ги откри по време на сериозни дни, значи скоро ще има дете.
Намирането на пари преди среща е добра прокоба. Това значи, че срещата с обичания човек ще бъде сполучлива, а вашият съюз ще бъде дълъг и мощен.
Намерените пари могат да се трансфорат в признак на финансов обред, само че единствено в случай че сте ги намерили по време на възходящата луна. Когато нощната светлина се появи на небето, поставете ги на перваза на прозореца, тъй че лунната светлина да падне върху тях, и ги оставете по този начин за една нощ. На идващия ден потъркайте парите в нещото, което харесвате.
 Как да защитим къщата от зло и вълшебства Как да защитим къщата от зло и вълшебства
Солта участва в най-различни ритуали за благоденствие и триумф. Смята се, че някои вълшебен практики с нея могат да възстановят целокупност...
Пълнолунието е най-хубавото време за черни церемонии и ритуали, което значи, че взимането на пари през този интервал е неразрешено.
Ако парите са открити по време на намаляващата луна, по-добре е незабавно да ги похарчите за незначителни потребности.
Намерените към къщата пари би трябвало да се харчат за храна или предмети от бита.
Никога не давайте назаем пари, които сте намерили на улицата, в противоположен случай рискувате да раздадете щастието си с тях.
Ако намерите портфейл с пари, тогава не се предлага да го вземете за себе си. Можете да го подарите на другари или познати и да похарчите парите.
 Защо телефонът, огледалото, прозорецът и чашата се чупят - поличби Защо телефонът, огледалото, прозорецът и чашата се чупят - поличби
Всичко може да се случи в живота - през днешния ден чаша може да се счупи, а на следващия ден дисплеят на телефона може да се пропука, падайки от ръцете ви. Ока...
Намирането на пари в дъждовно време значи беднотия. Но по време на снеговалеж сходна находка дава обещание благосъстояние и материално благоденствие.
Освен това е значимо да вземете поради деня от седмицата, когато сте намерили пари:
Понеделник - парично възнаграждение;
Вторник - съдбоносна среща;
Сряда - повишение на заплатата или качване по кариерната стълбица;
 Какво да НЕ подаряваме съгласно суеверията Какво да НЕ подаряваме съгласно суеверията
Независимо дали сме суеверни или не, добре е да познаваме най-популярните суеверия по отношение на подаръците. Така няма да изпаднем в неловко...
Четвъртък - опасност;
Петък - непредвиден подарък;
Събота - потребна покупка;
Неделя - среща с богат и авторитетен човек.
Понякога човек има добра работа и постоянна заплата, само че все пак не съумява да завоюва мечтаната сума. Като преразгледате възгледите  си за живота и се научите по какъв начин да боравите с пари, можете да деблокирате финансовия канал.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР