Вероятно ви се е случвало някоя ваш приятел да ви

...
Вероятно ви се е случвало някоя ваш приятел да ви
Коментари Харесай

Как да правите секс през цялата нощ

Вероятно ви се е случвало някоя ваш другар да ви изненада с признанието си, че е правела любов с гаджето си цяла нощ. След сходна изповед ви превзема скрита завист, примесена с усещане на подозрение. Мнозина са скептични към сходно изявление. Но само защото се смятат за неспособни на сходен подвиг, не значи, че в реалност е по този метод. Всъщност в това няма нищо комплицирано, написа woman.bg.

Убедете се сами с тези изпитани съвета, с които ще може да се насладите на любовните ласки с колегата си в продължение на часове.

Изберете време
Излишно е да ви подсещаме, че надали ще съумеете да си уредите любовна нощ през работната седмица. Ще ви смущават мисли за утрешния работен ден, а и страхът, че може да не се наспите, ще ви тормози от самото начало. Ето за какво най-идеалното време за правене на секс през цялата нощ са почивните или ваканционните дни. Но при липса на такива в скоро време умерено може да планирате този миг за нощта от петък против събота или събота против неделя. Мисълта, че на другият ден сте освободени от всевъзможни задължения ще ви предразположи да се отпуснете и да се насладите пълноценно на взаимните милувки с колегата си. И не забравяйте, изключете звука на телефона – за 12 часа светът ще оцелее и без вас.
Подгответе стаята
Не си коства коренно да прекроявате жилището, само че има смисъл да поработите малко върху интериора. Спуснете завесите, запалете свещи, декорирайте с меки възглавнички спалнята. Минимизирайте досадните фактори: в случай че е задушно – включете вентилатора; в случай че е горещо – затворете вратата на балкона; в случай че съседите са шумни – включете музика.

Запасете се с повечко вода
Много е значимо по време на любовните милувки да имате вода на разположение. По време на секс тялото губи доста течности, което ще ви кара постоянно да изпитвате жадност. Британски учени са пресметнали, че по време на половинчасов сексуален акт тялото губи толкоз течност, колкото при тичане на 3 км. Поради това би трябвало да се следи положението на аквабаланса. В противоположен случай тялото ще страда от дехидратация, а вие бързо ще се уморите и ще предпочетете съня пред секса. Така че пийте вода, преди да вършиме обич, по време и по-късно. Това ще ви разреши да останете в добра форма и да продължите да се наслаждавате на любовните милувки с колегата си толкоз дълго, колкото желаете.
Насладете се на процеса, не сте на маратон
Няма нищо по-малко секси от прочувствения напън и възприятието за дълг. Затова, даже и да сте възнамерявали любовна нощ, не си мислете, че сте длъжни да вършиме секс в продължение на 8 часа без спиране. Не насилвайте нещата. Отпуснете се и се отдайте на процеса толкоз, колкото желанието и настроението ви го разрешат. Времето сред любовните игри умерено може да запълните, като се сгушите в колегата си, пуснете си прелестен филм или се отдайте на сладки приказки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР