Вероятно ви се е случвало да общувате с хора, при

...
Вероятно ви се е случвало да общувате с хора, при
Коментари Харесай

3-те зодии, които са истински късметлии

Вероятно ви се е случвало да поддържате връзка с хора, при които всичко става с лекост. Без особени старания те получават всичко в живота, за което някой може да мечтае. Но каква е тайната на техния триумф? Според експертите по астрология всичко се крие в датата на раждане на тези хора. Или казано с други – те са от 3-те късметлийски зодии. Нека забележим кои са тези зодиакални знаци, трансформирали се в любимци на Вселената!
Дева
Девите в действителност имат голям шанс. Върви им и в любовта, и в кариерата. Каквито и компликации да излязат на пътя им, те ще намерят метод да ги решат. При тях всичко се получава добре. Или най-малко по този начин наподобява за техните другари и сътрудници. Всъщност би трябвало да знаете, че нещата се случват и с доста работа от страна на Девите. Може и да не го демонстрират пред своите близки, само че представителите на тази зодия са извънредно упорити, дисциплинирани, самокритични и амбициозни. Умеят да проучват всичко и да построяват печеливши тактики. Неслучайно някои от най-големите милионери в света са от зодия Дева. Когато си слагат цел, те постоянно я реализират. По тази причина Девите вършат усещане на родени спечелили. А звездите обичат смелите и осветяват пътя им от високо!
Телец
Телците несъмнено са измежду късметлиите в зодиака. Само си помислете с какъв брой доста гении са надарени те! На тях постоянно им се отдават действия като изобразяване, танцуване, пеене, говорене пред аудитория, актьорско майсторство. Нещо повече – възприятието им за комизъм е непоправимо, а хората към тях не могат да се наситят на компанията им. Харизматични, радостни и цялостни с позитивна сила, Телците не могат да останат незабелязани. Те постоянно си проправят път и се оказват в епицентъра на огромните събития. А пък огромният им дебелоглав им оказва помощ да не се отхвърлят, когато стане и доста напечено. За близките обаче наподобяват като зодия с шанс. И не е неистина!
Лъв
Най-царствената зодия е с доста шанс по рождение. Но другата причина всичко при Лъвовете да е толкоз блестящо е и тяхната нестихваща потребност да имат от най-хубавото. Без значение дали се отнася до храна, бижута, почивки, недвижимо имущество – Лъвовете не се задоволяват с посредствени придобивки. Те знаят, че заслужават всичко с най-високо качество и че шансът е на тяхна страна. Винаги са подготвени да грабят с цялостни шепи от живота, само че и не пестят старания, с цел да се преборят за своите фантазии. Най-голямата наслада за един Лъв е да показва триумфа си пред своите другари и да получи от тях удивление и почит. Не можем да не отдадем нужното великолепие на Царя на животните!
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР