Вероятно вече всички сте чували за Веси Маринова – първата

...
Вероятно вече всички сте чували за Веси Маринова – първата
Коментари Харесай

Plus Size моделът Веси Маринова за войната с body shaming-а и еротичните предложения в нета

Вероятно към този момент всички сте чували за Веси Маринова – първата българка с купа " Мис Плюс Сайз " за 2021г.

Като такава, на Веси грам не ѝ пука, че е с много обилни форми и е подготвена да затвори устата на всеки злобар. Нещо повече, младата хубавица умее добре да бъде извънредно провокативна и предизвикателна.

Поговорихме си персонално с Веси за body shaming-а, рецензиите на близките и момичето зад облика, който си е построила.

Виж още: Джендър бендър мода: Мъже с изрязани блузи и още!

Веси е свежа, положителна и носи голяма усмивка. Разбира се, напълно естествено споделя, че най-големият ѝ идол е Ашли Греъм (но това едва ли би изненадало някого). Оказва се, че точно Ашли е била повода Веси да се научи да обича и приема себе си. 

Споделя още и за това, че все още българският пазар приема много страхливо plus size моделите, само че това е нещо, което се надяваме скоро да бъде променено. Всеки има право да бъде неповторима своя версия и заслужава да се усеща добре в кожата си и да е одобряван от останалите.

Като обилен модел, Веси неизбежно се е срещала и с ужаса от body shaming-а, само че не крие своята злоба към него и открития протест, който води против това посредством своите обществени мрежи.

Виж още: Всички приказват за NFT, а тези международни звезди станаха милионери около манията

Веселка (както е цялото ѝ име) споделя още, че за жалост, постоянно се среща и с хейта, само че се пробва да покаже, че макар него, човек може да отстоява себе си и да живее пълноценно.

Какво още описа 22 годишната хубавица пред камерите на Vbox7 за известността, еротичните оферти в мрежите и бъдещите си проекти свързани с модата - гледайте във видеото!

Изображение: https://www.instagram.com/vesimarinova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР