Вероятно вече сте запознати с концепцията за езика на любовта.

...
Вероятно вече сте запознати с концепцията за езика на любовта.
Коментари Харесай

Разбери, кой е твоят език на СЪБЛАЗНЯВАНЕТО и подобри сексуалните си отношения.

Вероятно към този момент сте осведомени с концепцията за езика на любовта. Тя е въведена от брачния съветник и създател доктор Гари Чапман в книгата му от 1992 година " 5-те езика на любовта ": Идеята на езиците на любовта е да се разбере, какво е належащо на индивида, с цел да се усеща обичан.

Работата е там, че това, което кара един човек да се усеща обичан, не е безусловно същото за неговия брачен партньор или сътрудник. За това идват на помощ и езиците на любовта - с цел да разберем по-добре, както своята половинка, по този начин и себе си.

Ето ги и тях: думи (комплименти,споделяне,комуникация), качествено превозване на времето (време заедно), приемане на дарове, физическо допиране (целувки, обятия, глезене, държане за ръце и т.н.) и приемане на помощ.

Осъзнаването на личния ви език на любовта и този на вашия сътрудник или евентуален сътрудник - може да бъде от решаващо значение за триумфа на връзката ви. Но има и различен тип сантиментален език, който може да помогне за разгорещяване на връзките в спалнята.
Според специалисти, познаването на езика на съблазняването може да усъвършенства връзката сред вас и колегата ви и да ви даде по-добра визия за това какво ви възбужда. Ето какво би трябвало да знаете за всеки от четирите езика на похотта.
Какво съставлява езикът на съблазняването?
Докато езиците на любовта ни оказват помощ да разберем по какъв начин даваме и получаваме обич, езиците на съблазняването ни оказват помощ да разберем по какъв начин изпитваме възбуденост. В общи линии езикът на похотта е всичко, което ви възбужда и което не ви възбужда.
Защо е значимо да знаете своя?
Експертите изясняват, че познаването на езика на съблазняването може да помогне за повишение на самосъзнанието ви в спалнята, да усъвършенства връзката сред вас и колегата ви и да ви даде по-добро схващане за това какво ви възбужда и за какво.

Въпреки че някои детайли на четирите езика на съблазняването: сантиментален, съразмерен, обвързван и примитивен - са присъщи на сексуалността, доста от тях не са. Това е по този начин, тъй като възбудата се случва както в тялото, по този начин и в мозъка. Когато разберете езика на похотта си, се научавате по какъв начин да поискате от колегата си това, което желаете, по ефикасен метод.
Кои са 4-те езика на съблазняването?1. Романтичен
Не е изненадващо, че сантименталният език на съблазняването е обвързван с това да бъдеш ухажван. За тези хора основаването на въодушевление е от решаващо значение, защото показва равнище на изпитание, което ги кара да се усещат мечтани и скъпи. Помислете за домашно приготвена храна и вана, последвани от качествено време в спалнята.

Експертите още споделят, че пътят към сърцето на романтика е посредством бележки и персонални дарове. Те също по този начин обичат изненадите и словесната игра под формата на секси думи. Така че, в случай че си имате работа с романтик, не се колебайте да изпращате сладки и секси известия.
2. Хармоничен
Подобно на езика на любовта – „ приемане на помощ “, този език се концентрира върху поддръжката и споделената отговорност. Или чувството, че сте в един тим с колегата си. Хармоничният вид може да се затрудни да се възбуди, в случай че сътрудникът му пренебрегне домашен отговорности или не помни да извърши заричане.

Той ще се почувства подготвен за деяние, в случай че се прибере у дома при чисти чинии, изкъпани деца и сгънато пране. Това не значи, че те безусловно се възбуждат, когато чуят прахосмукачката. Желанието им се поражда от колегата, който облекчава товара им и споделя задачите им.
3. Свързан
За обвързваните видове е нужна мощна прочувствена връзка, с цел да се усещат възбудени. При тях желанието е тясно обвързвано с възприятието, че сътрудникът ги познава, схваща и са в сигурност. Любовта за една нощ и любовта от пръв взор не са толкоз привлекателни, колкото свързването посредством прекарвания, ползи и прочувствени потребности.

Способността да изразявате намерено желанията, потребностите и интимните си желания е най-възбуждащата за хората с този език на похотта. Логично за този типаж е да обича да поддържа връзка постоянно през целия ден,за това секстинга би бил подобаващ за възбуждането на неговото предпочитание.
4. Първичен
В противоположния завършек на спектъра от обвързвания език на съблазняването се намира първичният. Хората с този език избират пристрастеността, вълнението и новостта, а мощната физическа връзка е наложителна. Този вид може също по този начин да се занимава с перверзии и култове, само че не е наложително.

Едно от нещата, които са нужни, обаче, е физическият контакт, защото първичните видове се усещат най-възбудени от докосването на тялото на колегата си. По принцип за положителното превозване на времето не е нужна прочувствена връзка, само че тя би била едно идеално допълнение.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР