Вероятно вече сте имали сънища, които не бихте могли да

...
Вероятно вече сте имали сънища, които не бихте могли да
Коментари Харесай

Тези сънища подсказват, че ще срещнете НОВА любов

Вероятно към този момент сте имали сънища, които не бихте могли да свържете с действителни събития. Възможно е няколко претекста да се повтарят още веднъж и още веднъж, когато сънувате. Според онирологията, науката за тълкуването на сънищата, има няколко сънища, които значат, че любовта скоро ще почука на вратата ви.

Кукла

Този претекст има единствено едно значение. Ако играете с кукла, това значи спор или свада. Ако обаче подарите кукла, това демонстрира идване на нова обич.

Голота

Ако се събличате или към този момент сте голи насън, това значи ново запознанство. Този човек може да е значим за вас и може да имате разказ с него.

Спално долни дрехи

Леглото и спалното долни дрехи демонстрират обич и това, че сте способни на нови страсти. Ако в сънищата ви се появи бяла спалня, значи сте изцяло готови за идването на нова обич.
 Моряк се прибра вкъщи след задача и това, което завари у дома го ШОКИРА Моряк се прибра вкъщи след задача и това, което завари у дома го ШОКИРА
Съпруга на морски пехотинец се опита да пази загадка от него в продължение на месеци. Кариера в армията значи постоянно да си надалеч от до...

Гъста гора

Ако сте в гората и не можете да намерите излаз, значи към момента не сте подготвени за идването на любовта. Успешното бягство от гората обаче значи, че сте подготвени за нова връзка и любовта скоро ще ви откри.

Семена

Семето е знак на плодородието. Както и на любовта. Ако сеитба на семена се появи насън, значи сте отворени за изпитване на нови страсти.

Ако обаче сънувате беритба, това значи, че би трябвало да се отървете от неприятните привички, които до момента са предотвратявали появяването и развиването на някои нови и красиви връзки, поучава Локално.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР