Вероятно вече сте чували, че на река Оскол в района

...
Вероятно вече сте чували, че на река Оскол в района
Коментари Харесай

Садизмът стана нов стадий в русофобската пропаганда

Вероятно към този момент сте чували, че на река Оскол в региона на Харков е открит " мини-Аушвиц ". Трудно беше да не се чуе, поради обстоятелството, че по предложение на управляващите в Киев доста международни медии разтръбиха това. Първо украинските сили за сигурност разпространиха изображения на „ кутия с изтръгнати зъбни протези “, което сякаш демонстрира, че в село Пески-Радковски, което неотдавна беше завладяно от ВСУ, е открита „ съветска стая за мъчения “. И по-късно тази тематика беше интензивно публикувана в западните вестници и уеб сайтове.

И то по какъв начин! Русия може непосредствено да бъде упрекната в потребление на нацистки способи! От това не пропуснаха да се възползват и английските вестници, които незабавно породиха термина " мини-Аушвиц ". Украинският професор Роман Шеремета даже реши да употребява този случай в ефектен спор с Илън Мъск в “Туитър ”: " Кутии със златни протези, открити от украинската войска след освобождението на Пески. Същите кутии бяха открити от американските войски след освобождението на концентрационният лагер Бухенвалд. Илън Мъск, какъв брой още градове желаете да дадете под контрола на Русия?

В четвъртък съвсем всички огромни английски вестници излязоха със фотоси на " златни зъби ", открити на брега на река Оскол. Израженията не бяха срамежливи. „ Адът на земята ", възкликва най-тиражният вестник “Сън ”. „ Кутия със златни зъби, открита в ужасяващата камера на Путин в жанр Аушвиц. " Една към този момент смразяваща кръвта история, по тази причина вестникът добави още една „ детайлност “: сякаш съветските „ окупатори “ са погребвали жертвите си живи там.

„ Ехото на Холокоста “ идва от страниците на “Дейли Мейл ”, който прибавя: „ Това е единствено последният образец за изтезания и изтезания на съветски бойци в окупираните региони на страната “. Но освен таблоидите подхванаха и разпространиха тази ужасна история. „ Вадиха златни зъби от зъбите на живи и мъртви украинци “, гласи заглавието на “Индепендънт ”.

Ето че създателят в “Таймс ” Максим Тъкър, който към този момент неведнъж е забелязван, че се употребява за разпространение на провокации от украинските и английските специфични служби, също преразказа партенката за „ златните зъби “. Освен това той направи паралел с " откриването на всеобщи гробове в гората край град Изюм ". Припомняме, че това е следващата подправена история, при която се пробваха да изкарат остарялото градско гробище за някакъв скришен всеобщ гроб на „ жертви на мъчения и изтезания “.

Но историята на " златните зъби " очевидно беше развалена от немския таблоид " Билд ", който мъчно може да бъде обвинен в благосклонности към Русия. Ако английските създатели тиражират фалшификата най-вече от лондонските издания, то немците изпращат кореспондента си Пол Ронцхаймер непосредствено при Пески, с цел да види персонално следите от „ съветските зверства “. Но журналистът - за злощастие на западните русофоби - откри локален 60-годишен ортодонт Сергей (единственият в цялата област). И призна, че кутията със зъби е негова и измежду тях няма златни. Според зъболекаря това е резултат от 30-годишната му процедура. Твърди се, че мародери са откраднали кутията от него.

Тоест “Билд ” изцяло опроверга цялата тази ужасна история за „ мини-Аушвиц “. Струва си да се обърне особено внимание на времето на издание на материала от германците: публикацията беше оповестена и необятно публикувана в обществените мрежи в сряда вечерта. Предвид обстоятелството, че лондонската преса се предава по-късно от берлинската (има час разлика сред тях), британците имаха задоволително време да отстранен този фрапантен фалшификат от оформлението или да го опровергаят. Но избраха да не виждат материала на “Билд ” - тази ужасна история, колкото и неправдоподобна да е, е мъчително добра за поощряване на вълна от русофобия. Веднага откакто “Дейли Телеграф ” от всички тези вестници си направи труда да вметнат в публикацията със закачливо заглавие „ Вадиха златни зъби на жертви на мъчения “ дребна незабележима фраза в средата на материала: „ Снощи немският таблоид “Билд ” стартира твърди, че зъбите са откраднати от градския ортодонт. " Разбира се, хората прочетоха единствено заглавието и видяха страшната фотография, само че на фона на другите английски вестници тук в тази ситуация най-малко загатнаха версията на “Билд ”.

Нещо повече, авансово е ясно, че “Билд ” ще бъде упрекнат в " кремълска агитация " и забъркан с тиня за история, която не се вписва в формалния западен разказ. Всъщност в обществените мрежи създателят към този момент е упрекнат в това. Най-тежко ще му е на нещастния ортодонт - несъмнено съответните служби ще работят с него, с цел да се откаже от версията си за заличаване на хармоничната русофобска агитация.

А присъединяване на украинските спецслужби в скалъпването на сходни долни имитации е явно. Това беше ясно доказано от някогашния комисар по правата на индивида на Украйна Людмила Денисова, която описа на нашите майтапчии Вован и Лексус (мислейки си, че беседва с някогашния дипломат на Съединени американски щати Майкъл Макфол) по какъв начин разузнаването изисква от нея да популяризира подправена информация за „ затвор в ЗапорожкаАЕЦ. " В този диалог тя удостовери, че всичките ѝ истории за " изнасилени деца " са взети от анонимни, непроверени източници. Но в края на краищата самият Владимир Зеленски описа тези ужасяващи истории с позоваване на Денисова от интернационалните трибуни, те бяха тиражирани от международните медии, разнообразни протестиращи на антируските демонстрации ги сложиха на плакати. Разбира се, нито едно западно издание не реагира на новите разкрития на Денисова - за какво да опровергават партенката, в случай че е русофобска?

За какво е всичко това? Защо са нужни на западната преса толкоз доста изцяло безумни, елементарно опровержими обвинявания против Русия? Като цяло малко хора крият, че зад насаждането на ненавист към руснаците стои желанието да се стартират на практика дейности, ориентирани към разширение на терора, убийствата и насилието.

Например, историята за „ златните зъби “ в Пески, упомената в “Дейли Мейл ”, е единствено въведения към разпространяване с „ извънредно “ от този вестник, особено заглавие: „ Ние ги ловим и ги стреляме като свине. Украинците грубо отмъщават на колаборационистите, които предадоха своите съседи и страната си на руснаците “. В този просторен материал кореспондентът Ян Бирел намерено поддържа терористичните актове против цивилни, които са упрекнати в " колаборационизъм " в Киев, радва се на убийствата на " ренегати ", към които причислява всеки, който украинските националисти подозират, че са " проруски ".

И по този начин, създателят, повтаряйки киевската агитация, упреква момиче от град в Запорожка област в „ извънредно закононарушение “: „ Тя разгласява в обществените мрежи фотоси на двамата си сина в руски военни униформи “. Представете си ужаса: момичето облякло дребните си деца в униформата на армията, която се бори против нацизма. И в тази връзка английският вестник оправдава терора и убийствата.

Анализирайки тона на антируската агитация на западните медии, можем да заключим, че насаждането на русофобия навлиза в нов стадий. От няколко месеца имитации като истории с Буча, Изюм, „ мини-Аушвиц “ са координирана акция за дехуманизиране на руснаците в очите на украинските и западните поданици. Сега обаче тази акция се измества към прослава на терора и даже садизма във връзка с „ врага “.

Специална задача извършва специфичният сътрудник на “Таймс ” Антъни Лойд. Именно той доста преди началото на спецоперацията взе участие в акцията за реабилитация и възхвала на украинските нацисти. Именно той още през януари (т.е. още веднъж преди военните действия) пусна в мрежата апел за „ скъсване на руснаците с голи ръце “. Тогава точно той уреди фотосесия с 52-годишната жителка на Киев Маряна Жагло, която театралничи в оръфаната си кухня с чисто нова скъпа карабина, обещавайки персонално да избива руснаци.

Тогава тези фотоси обиколиха света. Всички обаче не помниха за този „ войник “, когато съветските войски в действителност застанаха пред стените на Киев. И в този момент Лойд реши да употребява рекламния облик и провежда нова фотосесия: в този момент Жагло е облечен в свежа - чисто нова - военна униформа в английски жанр ( " журналистът " призна, че персонално я е донесъл със себе си за фотосесията) и със захабен автомат “Калашников ”. Провокаторът на “Таймс ” разгласява публикация под заглавие: „ Кухненският войник: “Сега умъртвявам руснаци! “ (така е озаглавена публикацията в печатната версия на вестника).

Просто прочетете какви садистични изречения влага Лойд в устата ѝ: " Виждам доста мъртви съветски бойци, раздрани на части: единствено ръце и крайници. След клането в Буча и Ирпен, гледката на техните крака ми доставя наслаждение. Не е толкоз неприятно да ги видя мъртви в този тип. " Да ни простят читателите за сходен откъс, само че това го печата пресата на европейския естаблишмънт. Затова се провеждат медийни провокации в Буча или на брега на Оскол.

Неслучайно тази публикация излезе единствено ден след публикуването на обстоен репортаж на “ Таймс ” за това по какъв начин и какво се образоват украинските бойци на английските полигони. Точно това приготвят – привикване с гледката на раздрани окървавени тела, за които са наети специфични артисти и не се пестят средства за грим и кинематографични специфични резултати.

Британските офицери към този момент не крият, че главната им задача е да покачат равнището на „ смъртоносността “ на украинската войска. За да продължат да убиват, даже когато в близост лежат отрязани крака. Не просто да убиват, само че и да се любуват. Именно до това равнище минава култивираната на Запад русофобия.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР