Вероятно тогава Хаджигенов не си е давал сметка, че протестът

...
Вероятно тогава Хаджигенов не си е давал сметка, че протестът
Коментари Харесай

Хаджигенов, ще сложиш ли край на свинщината?

Вероятно тогава Хаджигенов не си е давал сметка, че митингът ще ескалира дотам, че против българските служители на реда ще бъдат хвърляни бомби и жълти павета, които могат да оставят децата им сираци.

Очевидно изплашен и изплашен от последвалите събития, Хаджигенов се направи, че няма нищо общо с ескалацията на напрежението. Нещо повече - опитва да излезе от конфузната обстановка с думите: "Протестите по света в никакъв случай не са мирни, но ние не сме света явно ".

За благополучие единствен Бог избави униформените чиновници на реда от най-страшната орис.

Хаджигенов ли щеше да понесе отговорност при съдбовна развръзка? Едва ли, като знаем по какъв начин се уплаши даже от въпросите на Станислав Недков-Стъки.

Агресивните дейности на Хаджигенов и компания стигнаха до такава степен, че подведоха президента Румен Радев да тича пред постройката на "Дондуков " 2 с размахан пестник.

Господ един път отбрани служителите на реда от развилнелите се гамени. Вторият път, обаче може да е безвъзвратен. Затова е извънредно време Хаджигенов да се опомни до момента в който е време и да спре "свинщината ", за която самичък приказва.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР