Вероятно сте прекарали голяма част от миналата годинa в търсене

...
Вероятно сте прекарали голяма част от миналата годинa в търсене
Коментари Харесай

Какво да очакват Близнаците през тази година?

Вероятно сте прекарали огромна част от предходната годинa в търсене на себе си. Добре, че сте толкоз умни, тъй като вашият хороскоп за 2022-ра демонстрира, че постоянно имате още какво да научите! През цялата 2021 година Юпитер и Сатурн се движиха през деветия ви дом на завършения и ви изтласкаха от вашата зона на комфорт. Северният възел също беше в Близнаци, насърчавайки ви да започнете да се движите към крайната си орис.

Любов
Това са НАЙ-важните характерности на зодия Близнаци
Ако имате в обкръжението си хора от зодия Близнаци, хубаво е да знаете кои са главните им характерности: В един миг могат да ви о...
Прочети повече
С началото на 2022 година може да почувствате, че разбирането ви за любовта и привързаността е подложено на изпитание. Венера ще се ретроградира през вашия съкровен осми дом до края на януари, принуждавайки ви да преосмислите равнището на прочувствена ангажираност във вашите взаимоотношения.  Насладете се на леко развлечение в любовния си живот до края на юни, когато Венера ще влезе в Близнаци. 

Кариера

Вашата кариера получава благословии тази година! 2022 година стартира с Юпитер във вашия упорит 10 -ти дом, като ви носи благоприятни условия да разширите гениите си и да постигнете задачите си. Ако работите интензивно, Вселената ще има неспокойствие да ви възнагради.

Въпреки това, с повече триумф идва и повече отговорност. До средата на май Меркурий ще се настани назадничав в Близнаци, спирайки напредъка ви краткотрайно и принуждавайки ви да преосмислите методите си. Търпението е основно, с цел да излезете от това като спечелили.
Какво обичат и ненавиждат Близнаците
Дойде ред да разберем какво най-вече обичат и ненавиждат представителите на знака Близнаци. Близнаците обичат: - Да виждат вероятността...
Прочети повече
Себе си

Ако постигането на популярност е вашата последна цел, 2022 е вашата година. Докато Юпитер помпа вашата известност, светът ще стартира да обръща внимание на цялата ви упорита работа и вашето име ще се чува от ден на ден! Насладете се на цялото в допълнение внимание, само че помнете – славата е толкоз непостоянна, колкото и примамлива.

Източник: stylecaster.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР