Вероятно сте попадали на пост, който не е много добър,

...
Вероятно сте попадали на пост, който не е много добър,
Коментари Харесай

И вие ще станете известни. Само, имайте търпение

Вероятно сте попадали на пост, който не е доста добър, само че въпреки всичко има десетки споделяния, лайкове и мнения. Може би сте си помислили: „ Моите неща са доста по-добри! Защо хората не ги споделят? “, само че в случай че сте напълно първоначално, няма по какъв начин да очаквате да се случи незабавно. Ами, когато е минало известно време? Ако към момента не виждате доста интеракции на потребителите със наличието ви, какво да предприемете? Ето няколко скъпи съвета по тематиката.

Споделянето е двупосочна улица

Ако желаете другите да споделят и да приказват за това, което сте написали, един от най-хубавите способи е вие самите да споделяте наличие. Ако има някой от вашата или сходна на вашата промишленост, който също написа, споделете го измежду почитателите си. Ако го вършиме непрекъснато, е евентуално някой да ви върне услугата. Но не очаквайте това да се случи незабавно, изисква време.

Направете го по верния метод

Когато споделяте наличието на различен бизнес, бъдете изобретателни и вкарайте малко мисъл в това. Ако се надявате някой с доста почитатели да показа ваш текст, би трябвало да изпъкнете. Напишете какъв брой потребни неща сте научили от него и препоръчайте на аудиторията ви да направи същото. По този метод е доста по-вероятно да бъдете видяни, и то от някой, на който се възхищавате, а дори и да развиете професионални взаимоотношения с него.

Помолете общително

Както и с всичко останало, не може да очаквате да получите това, което желаете, без да помолите. Важно е обаче да го извършите по верния метод. „ Хей, показа поста ми! “ евентуално няма да докара до доста резултати. Вместо това, помолете избрани хора. Кажете им какви са изгодите за вас, за тях и за почитателите. Текстът, който сте написали, съдържа ли скъпа информация за тяхната публика? Това е един добър позитив, който ще убеди една компания да показа нещо ваше.

Говорете за другите

Ако някой ви е загатнал в положителна светлина в собствен пост, ще го споделите ли с вашата общественост? Вероятно да. Не стигайте прекомерно надалеч с това. Хубаво е да употребявате съответстващи цитати или хрумвания от някой в своите постове. Както споделя Робърт Адамс, създател на Entrepreneur.com, „ Действайте и бъдете непрекъснати, в случай че желаете да съумеете и да постигнете задачите си. “

Създавайте стратегически партньорства

Има огромни шансове да съществуват други бизнесмени, с които споделяте една и съща таргет публика, само че не се конкурирате. Изградете връзки с тези хора, с цел да се покажете пред тяхната общественост, като в същото време показвате тях на вашата лична. Това е превъзходен метод да си помогнете едни на други с триумфа и може да докара до дълго другарство.

Адам Торън, съосновател на YoungEntrepreneur.com, за Entrepreneur.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР