Вероятно сте чували за някои хора да казват, че са

...
Вероятно сте чували за някои хора да казват, че са
Коментари Харесай

Четирите зодии с най-ледени сърца

Вероятно сте чували за някои хора да споделят, че са с ледени сърца. Други пък бихте определили като най-милите и положителни на света. Да се ​​придържаме към нашите страсти и това, което в действителност усещаме, е много непостижима задача за мнозина.

Истината е, че всеки има собствен личен метод за справяне с прочувствените разтърсвания. Някои хора може да плачат на глас. Други ридаят зад затворени порти или под чаршафа. Трети пък остават много дейни и не реагират на прочувствени неща, които идват по пътя им. Представителите на третия отбор упражняват мозъците си по какъв начин би трябвало да интерпретират прочувствените неща. Те пробват да останат психически студени и неотзивчиви към какъвто и да е безпорядък. Тези хора са с извънредно невисок прочувствен коефициент и изцяло са изтрили думата емпатия от речника си. Около тях може да стават събития и от двата полюса, само че те няма да покажат никаква страст. Било то нещо хубаво или огромна покруса, тяхното лице ще продължи да бъде каменно.

Според астрологията има четири зодии, които са с ледени сърца, по-малко изразителни и прочувствено недостъпни.

Стрелец

Стрелците са хора с отворен дух, които обожават да се скитат без граници. И това е повода те постоянно да държат на практичността и да прикриват сензитивната си страна. Тези хора не желаят никаква обвързаност към места, неща и хора, които ги държат обратно. Нито пък им харесва да ги оплитат в нишката на състраданието. Просто родените под този знак са прекомерно егоцентрични. Те желаят да се съсредоточат върху своята пристрастеност и упоритост. Не разрешават нищо да ги спре или задържи на едно място. Причината е, че това може да ги отклони от пътя, по който са тръгнали.

Водолей

Като въздушен знак, Водолеят е нетрадиционен, неконтролируем и див по душа. Хората от тази зодия са извънредно надарени. Те употребяват логическото си мислене, с цел да позволяват всичките си житейски несгоди. Те изцяло отстраняват прочувствената си страна и стоят надалеч от истории, които включват усеща, свързани с тях. Това е по този начин, тъй като се усещат извънредно неловко да слушат мъчителни истории. Опитват се да не обръщат внимание на това, което хората споделят и наподобяват изцяло непоклатими – с ледени сърца.

Дева

Този земен знак е изчерпателен, мощен и корав като камък. Девата не обича, когато някой я управлява. Затова тези хора упражняват мозъка си постоянно да бъде непреклонен. Девите възнамеряват даже най-малките неща. Те просто желаят да се съсредоточат върху кариерата, задачите и упоритостите си, заради което постоянно остават проведени и съответни. За тях, в случай че нещо друго се случи отвън поставените им цели, то е маловажно. Следователно минава около тях, с цел да не ги забави от към този момент начертания път. Те няма да изпитат същинска горест от нещо, което се случва, само че не ги визира директно. С изразяването на щастието нещата стоят по същия метод.

Телец

Телците не харесват, когато някой им пречи на пътя. Хората с тази зодия са мощни и упорити и обичат нещата да се вършат по избран метод. Те не желаят да обмислят ничия позиция и остават твърди. Тъй като са амбициозни и материалисти, тези хора нямат задоволително време да се оправят с нечии усеща. Могат бързо да преминат през някой, който се изпречи на пътя им към достиженията. Много хора биха споделили, че са с ледени сърца, тъй като не демонстрират угриженост към неща, в които не са директно забъркани.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР