Вероятно сте чували за лечебните сили на кристалите и как

...
Вероятно сте чували за лечебните сили на кристалите и как
Коментари Харесай

Всеки скъпоценен камък влияе на живота, но трябва да внимаваме с ТЕЗИ

Вероятно сте чували за лечебните сили на кристалите и по какъв начин всеки един от тях ръководи и въздейства на разнообразни аспекти от живота ни. Има обаче някои камъни, с които би трябвало да внимавате. Защо и кои са те ще научите в идващите редове.

Авантюрин – този камък се предлага да се носи от хората, които търсят шанс в любовта или желаят да завоюват пари. Той обаче е прочут със своята двойнственост. Не би трябвало да го носите всеки ден, а по-рядко, тъй като може да обърне въздействието си и вместо триумф, да постигнете неуспех в парите и в любовта. Ако се почувствате изтощени и без сила, незабавно го свалете.
 Сложете този камък у дома и привлечете купища пари! Сложете този камък у дома и привлечете купища пари!
Фън Шуй употребява разнообразни техники и предмети, с които да пази дома от негативност и неприятна сила и да притегля в него всички положителн...

Черен ахат – има разнообразни вариация на камъка ахат, които носят положителна сила и защищават от неприятни очи. Това обаче не важи за черния ахат. Смята се, че той е предвестител на злощастие и даже гибел. Ето за какво е добре да не го носите подобен камък и въобще да не се доближавате до него.

Диамант – колкото и да са красиви най-хубавите другари на всяка дама, с тях би трябвало да се внимава. Те са подобаващи за хора със мощен темперамент, които са уверени в себе си, смели и решителни. Ако сте по-колеблива персона, която не има вяра задоволително в себе си, диамантите могат единствено да изчерпят и дребното сила, която имате и да ви накарат да деянията незаинтересованост към света.

Червен корал – доста хубав камък, който носи спомагателен хъс и убеденост на хората, които го имат. Смята се, че би трябвало да се носят единствено тези в светли нюанси. Този камък подтиква към завършения и нови случки, което е отлично, в случай че сте подобен вид човек. Ако не сте обаче, може да ви накара да вземете неверно решение, с чиито последици да не се чувствате добре. Дори може да ви предизвика да прекрачите рискови граници, което другояче не бихте създали. Внимавайте с този камък.

Малахит – този камък може да ви направи център на внимание, привличайки погледите на хората към вас. Това е добре, в случай че търсите популярност и желаете да се прочуете с нещо. Ако обаче не сте такава персона, има заплаха камъкът да ви донесе повече внимание, в сравнение с можете да понесете и животът ви да се обърка изцяло. Внимавайте с потреблението му.
 Камъкът, който ви пази от неприятна сила, съгласно зодията Камъкът, който ви пази от неприятна сила, съгласно зодията
Камъните постоянно са били цялостни с секрети и вълшебен качества. Много вещици, магьосници или шамани са употребявали разнообразни типове камъни и...

Обсидиан – по принцип се счита, че този камък защищава своите притежатели и бди над тях. Силата му обаче е огромна и в случай че се прекали с носенето му може да ви направи прекомерно страхливи и неуверени. Важно е да не го носите всеки ден или прекомерно дълго време, тъй като ще загубите способността си да вземате решения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР