Вероятно сте чували максимата Не е важно на колко си,

...
Вероятно сте чували максимата Не е важно на колко си,
Коментари Харесай

Без дънки след 30 и дълга коса след 40: законите на модната икона Каролина Ерера

Вероятно сте чували максимата " Не е значимо на какъв брой си, а на какъв брой се чувстваш ". Тя звучи прелестно, поддържаме я и се придържаме към нея. В света на модата и по-конкретно на висшата мода обаче нещата стоят по малко по-различен и не толкоз приемащ и приповдигнат метод. 

Дизайнерката  Каролина Ерера  провокира развълнуван спор в стилната промишленост със смелото си изказване, че носенето на дънки след 30-годишна възраст и поддържането на дълга коса след 40-годишна възраст се считат за огромна безсъдържателност. Известната с елегантните си модели и благороден жанр дизайнерка разпали буйна полемика за това кои са подобаващите за всяка възраст облекла и какво е смисъла на личния почерк в облеклото.

Модните препоръки на Ерера могат да ви се костват крайни и даже безусловно дискриминиращи, само че истината е, че тя в действителност е човек със мощен престиж в стилните среди, на който можеш да се довериш във връзка с стила си.

Каролина излъчва неповторима грациозност и прелест без изпитание, които са я трансформирали в ходещо въплащение на нейната едноименна фешън марка към този момент повече от три десетилетия. Нейното удивително странствуване към върха на мощно конкурентната фешън промишленост стартира с лансирането на марката ѝ в Ню Йорк. Сега Каролина има забележителна фешън сбирка, булчинска линия, изискани парфюми и аксесоари. С голям брой магазини по целия свят бизнесът ѝ генерира доходи в размер на милиарди долари.

Каролина е безапелационна, че нищо не състарява дамата повече от това да се преструва на по-млада в сравнение с е. Тя акцентира значимостта на това да се грижим за персоналния си жанр, след достигането до определена възраст:

" Не имам вяра в трендовете, тъй като трендовете те карат да изглеждаш по този начин, като че ли носиш униформа. Появява се някаква дреха - и внезапно всички наподобяват еднообразно. "

 Каролина Херера Getty

Ето какво още има да казва дизайнерката на по-зрелите дами: " Никога не носете минижуп. Минижупът е за млади девойки. Що се отнася до бикините, аз ги оставих, когато бях в края на 40-те началото на 50-те години ".

Тя също по този начин счита, че носенето на дънки след 30-те " не наподобява добре ", което провокира много бурна реакция от страна на колегите ѝ в сектора.
 Дрехи, които вършат всяка жена по-сексапилна на мига  Дрехи, които вършат всяка жена по-сексапилна на мига  Дрехи, които вършат всяка жена по-сексапилна на мига  Дрехи, които вършат всяка жена по-сексапилна на мига
Освен това Каролина счита, че дамите над 40 години би трябвало да имат къса прическа, тъй като в противоположен случай наподобяват " като че ли нямат усет ". Тя разяснява:

" Жената би трябвало да остарява грациозно, а не да се пробва да бъде на възраст, на която не е, тъй като в противоположен случай ще наподобява неуместно. Виждам доста дами на улицата и откъм гърба наподобяват прекрасно с дългите си коси и късите си поли. Но когато се извърнат - нещата не стоят по този метод! "

 каролина херера Getty Images / Gulliver

Въпреки че Каролина поучава дамите да не си пускат дълга коса откакто навършат 40, звезди като Джей Ло, Никол Кидман, Анджелина Джоли, а също и Хелън Мирън изглеждат зашеметяващо с дълга коса ни е някак трудно изцяло да се съгласим с Ерера.

Все отново най-важното е да се чувствате добре в кожата си и в облеклата, които показват персоналния ви жанр, а не да се интересувате какво имат да кажат другите за типа ви.
 Тази рокля отива на всяка фигура и всяка възраст  Тази рокля отива на всяка фигура и всяка възраст  Тази рокля отива на всяка фигура и всяка възраст  Тази рокля отива на всяка фигура и всяка възраст
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР