Вероятно си спомняте участието на поп-фолк певицата Дебора в Big

...
Вероятно си спомняте участието на поп-фолк певицата Дебора в Big
Коментари Харесай

След проблемите с алкохола и живота в Германия: Какво се случва с Дебора днес и защо съди бившия си

Вероятно си спомняте присъединяване на поп-фолк певицата Дебора в Big Brother. Тогава стана ясно, че тя има сериозен път да извърви - паник офанзиви отключиха проблемите ѝ с алкохола. Но сякаш излизането ѝ от Къщата сложи началото на нов интервал в живота ѝ, въпреки че безусловно дни след присъединяване ѝ тя бе пребита.

През 2018 година Дебора отпътува за Германия. Там я заведе любовта. Певицата стана бизнесдама в Германия, стартира да се занимава с пицария. Именно там стана ясно, че чака първото си дете. Малкият самуил се роди напролет на 2019 година, като тогава Дебора съобщи, че женитба няма да има. " За мен подписъот не е от голяма важност. Ако отношетнията си вървят, те ще вървят и без брак и женитба. Пък, не дай си Боже, се разделим, кой желае разправии с юристи ", разяснява тогава Дебора.

Виж още: Андреа оголи душата си: Певицата мечтаела за деца от 7 години насам, само че...

Именно тогава, през 2019 година, Дебора показа, че Германия не ѝ е доста на сърце - не приказва езика, фамилията ѝ го няма. Дали обаче това бе повода за развоя на събитията единствено месеци по-късно, можем единствено да гадаем. През есента стана ясно, че Дебора и мъжът до нея са се разделили. Нещо повече - случиха се някои правосъдни каузи, предстоят и още. В началото на годината Дебора се закани да заведе дело за морални вреди. " Подавала съм нееднократно тъжби, сега спорим за правата над сина ни Самуил ", разяснява тогава певицата.

Виж още: Крушата на пада по-далеч от дървото: Красивата дъщеря на Лияна завладя нощна София със сексапил 

Към ден сегашен Дебора е в България. В персоналния ѝ Instagram профил постоянно разгласява фотоси, а от последните такива оставаме с усещане, че залага крепко на тренировките и здравословния метод на живот. На фотосите ѝ не участват други хора, само че няма и селфита. По-рано тази година отскочи до Дубай, само че по този начин и не стана ясно кой я е придружил.

Изображение: https://www.instagram.com/debora.official1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР