Вероятно си спомняте, че тя започна изключително слабо, след което

...
Вероятно си спомняте, че тя започна изключително слабо, след което
Коментари Харесай

Мара Отварачката вие като койот в „Капките“

Вероятно си спомняте, че тя стартира извънредно едва, след което се справяше все по-добре и по-добре, което я избута на по-горни позиции. Още щом научиха за присъединяване й, съвсем всички й предричаха неуспех, само че последните няколко пъти тя се оправя много обичайно, а в облика на Лили Иванова бе блестяща. Оказва се, че даже естрадната примадона я е поздравила посредством общи познати за изявата й, откакто я е гледала, или най-малко по този начин твърди Мара Отварачката в свое изявление. Това прозвуча като смешка, само че Лили е известна с възприятието си за комизъм.

 

Тайната се крие в пеенето й на запис. Разбира се, тя се старае да влезе в облика, само че въпреки всичко са значими и вокалните благоприятни условия. „ Мария за 20 години и на плейбек не може да се научи да се прави, че пее. Джулиана Гани се оправя по-добре от нея “, разясняват фенове на шоуто за фалшификати.

 

Преди няколко сезона фолк певицата Алисия също се изявяваше на плейбек в „ Като две капки вода “. Тогава чалга дивата вокално се справяше много по-добре от надарената Крисия. За

никого не е загадка, че нито Алисия, нито Мария могат да се похвалят с огромни гласови данни, само че и двете са с дългогодишна кариера на певици и компенсират с атрактивно театрално наличие.

 

На по-предния лайф фолкаджийката излезе на сцената единствено с един чаршаф като американската поп изпълнителка Белинда Карлайл и безконечния шлагер „ La Luna “. Тя лежеше на легло, до момента в който вървеше плейбекът, а след края на осъществяването й отнесе похвали от журито. В обществените мрежи се популяризира и запис от студиото на същата ария и в този клип Мария вие като койот. Зрителите даже не се чудят кое е същинското й пеене, повече от ясно е, не е това от шоуто, а от студиото.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР