Вероятно ще се наложи да се връщат европейски средства по

...
Вероятно ще се наложи да се връщат европейски средства по
Коментари Харесай

Хинков: Купуваме още 42 линейки с висока проходимост

Вероятно ще се наложи да се връщат европейски средства по плана за рационализация на незабавната помощ. Това сподели пред публицисти министърът на опазването на здравето Христо Хинков преди съвещанието на парламентарната комисия по опазване на здравето. По думите му до края на годината се чака да бъдат закупени още 42 коли за спешна помощ с висока проходимост, които са планувани от общо 400 коли за спешна помощ, като по този съставен елемент планът ще бъде изпълнен. Не можем да се оправим заради разнообразни аргументи с плануваните строително-ремонтни действия, сподели още той.

Има опция планът да се удължи още един път – до идната година, защото до момента е изпълнен на 70%, само че тогава ще би трябвало да го довършим със средства от бюджета, добави министър Хинков, представен от Българска телеграфна агенция.

Проектът се реализира по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014 – 2020 и стартира през октомври 2018 година След удължение на срокът му той би трябвало да завърши до 23 декември 2023 година Общият бюджет на плана е 163 897 815,62 лева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР