Вероятно ще изгуби хонорара, договорен за участието й. Зависимостта от

...
Вероятно ще изгуби хонорара, договорен за участието й. Зависимостта от
Коментари Харесай

Тежка Драма В Живота На Дебора След Изгонването Й От Биг Брадър!

Вероятно ще изгуби хонорара, контрактуван за присъединяване й. Зависимостта от алкохола и неспособността да издържи на изкушението на цялостните чаши са вгорчили живота на изпълнителката в Нови хан и са я създали неконтролируема. Тя твърди, че не съжалява за нищо, което е направила в къщата, даже за хонорара, който може да изгуби. Пред приятелите си споделила, че парите не са чак толкоз доста, че да не може да мине и без тях. Личният й комфорт бил по-голям от тях, писа „ Уикенд “. Според околните й, казусът с алкохола се дължи на систематичния тормоз от страна на някогашния й към този момент другар – перничанина Сергей Сергиев. Изпълнителката беше с него в продължение на 7 месеца, четири от които – изпълнени с непрекъснато психическо и физическо принуждение.

„ Почти всеки ден я биеше, наскърбяваше и заплашваше брутално. „ Курва ” и „ отпадък ” бяха най-меките дума, която използваше по неин адрес. Казваше, че ще залее с киселина и нея, и майка й, Дебора живееше в непрекъснат боязън ”, описват другари на някогашната Мис Северозападна България. Известно време тя крие всичко това с вяра, че нещата ще се оправят. Именно тогава се обръща към алкохола, с който най-малко за малко не помни проблемите си. В момента е приключена алкохоличка и има потребност от лекуване, безапелационни са познати на изпълнителката.

Това лято тя разкри за домашното принуждение, на което е била подложена. До момента обаче не е намирала сили да признае обществено за казуса си със мощните напитки, отключен в резултат на багра, изяден от Сергей. Излизането й от къщата на Големия брат евентуално предумишлено съответствува с новата ария, която Дебора пусна. В нея тя споделя личната си история с перничанина, като тук-там съвсем безусловно цитира думите, с които той я е обиждал и заплашвал. Клипът също е по персоналната й драма, само че ролята на мъжа е дадена на приятелката й Маги Бадер, която тази година стана Мис Плеймейт. Благодарение на това, видеото а не толкоз брутално, колкото би било като тъкмо копие на действителността.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР