Вероятно се е търсел скандал, за да се дискредитира ПП-ДБ,

...
Вероятно се е търсел скандал, за да се дискредитира ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Доц. Любенов: ПП-ДБ трябваше незабавно да се разграничи от Живко Коцев

" Вероятно се е търсел скандал, с цел да се дискредитира ПП-ДБ, тъй че не бих го нарекъл инцидентен. От партията трябваше неотложно да се разграничат от Живко Коцев. Да останат зад него е политическа неточност ". Това съобщи политологът доцент Милен Любенов пред Нова нюз.

Според него основният секретар на Министерство на вътрешните работи е посочил липса на професионализъм. „ Наблюдаваме предизборна изразителност. Досегашните сътрудници са с изострени връзки, само че са вероятни непредвидени обрати. Какво ще се случи, ще се види откакто излязат изборните резултати. Едно от главните провокации пред ГЕРБ и Политическа партия ще бъде да задържат електората си. Политиците би трябвало деликатно да използват думите си. Денков изрече имитация във връзка с ДАНС - че се прикриват канали за опиати, а това се следи деликатно от сътрудниците ни. Такова предизборно говорене може повече да попречи, в случай че не е подкрепено с факти”, разяснява той.

По думите му случаите с Нотариуса или Петьо Еврото са посочили, че законодателните промени не водят безусловно до ефикасна битка с корупцията.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР