Вероятно с позицията, която ще изразим, ще си навлечем гнева

...
Вероятно с позицията, която ще изразим, ще си навлечем гнева
Коментари Харесай

Левски на левскарите: Ако Стоилов и Ивков лъжат, да подадат оставка

" Вероятно с позицията, която ще изразим, ще си навлечем гнева на огромна част от левскарите. Голяма част от тях имат вяра, че проблемите се вземат решение със закопаване на главата в пясъка. Решението им беше отлагано прекомерно дълго време. Мисията на привърженците е да търсим истината и да изобличаваме тези, които я потъпкват ", съобщи ръководителят на Сдружението „ Левски на левскарите “ Димитър Костадинов.

Той прикани, който лъже, да напусне „ сините “.

" Трябва да сложим въпроса за истината в сегашното. Ще настояваме този въпрос да бъде изчистен, както и истината за предишното да бъде изяснена и да се разбере по какъв начин стигнахме до тук ", съобщи още той.

„ В края на подготовката ст влак Станимир Стоилов разкри, че е имало предложения за наши футболисти на стойност 6 милиона лв., а изълнителният шеф Ивайло Ивков удостовери за това. Мажоритарнитят притежател Наско Сираков окачестви тази информация като класическа неистина. След вчерашното му присъединяване в националната телевизия стана ясно, че това не е неистина. Там стана ясно и че надали не от Национална агенция за приходите са провалили договорката за Хосе Кордоба “, продължи Костадинов.



„ Лошо усещане ни направи, че евентуално премълча за други предложения със сходна сума. Той окачестви това като заплаха за втора Казанска спекулация, това не ми прозвуча добре, изключително от основно настоящо лице в аферата „ Джо Диксън “, сподели още ръководителят на „ Левски на левскарите “.

„ Призоваваме Стоилов и Ивков, в случай че ни лъжат, да подадат оставки без никакви искания към клуба. Не ни прилича да бъдем следвани от лъжци. Ако се окаже по този начин, че мажоритарният акционер ни е излъгал за следващ път, да подава акциите си и да станат благосъстоятелност на нашия клуб. Така левскарите ще можем дружно с генералния споноср, който пое отговорност да поеме заплатите на клуба и да продължи да води договарянията с Национална агенция за приходите. Така ще можем да продължим борбата за спасяването на Левски. Очевидно някой лъже в Левски, дано се разбере кой е той и един път вечно да спрат тези недостойни и неправилни неща “, прикани Димитър Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР