Вероятно прибирайки се към дома си, пострадалият е може би

...
Вероятно прибирайки се към дома си, пострадалият е може би
Коментари Харесай

Психологът Иван Владимиров е убит с един изстрел в лицето

Вероятно прибирайки се към дома си, потърпевшият е може би е влезнал в спор с обвинения, и е бил убит с един изстрел в региона на лицето. Смъртта му е настъпила незабавно.
Кооперацията, в която живеели Владимиров и неговият комшия
Това съобщи представителят на СГП Десислава Петрова на ексклузивен брифинг във връзка, което стана нощес към 22.30 ч., съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Няма очевидци и очевидци на действието. Трупът на умрелия е открит от двама съседи, които са чули звук, усетили са странна миризма, и са заварили натрупа на междуетажната площадка ”, заяви още Петрова.
Десислава Петрова, СГП
В момента тече развой по изясняване на точната причина заради която е настъпила гибелта на Владимиров. По думите й обвиненият не е оказал опозиция при ареста, и в следствие с него е извършена сказка. “Обвиняемият не отхвърля виновността си, само че не мога да кажа дали разпитът му е завършил и дали той ще я удостовери ”, означи тя.

Към момента прокуратурата знае, че връзките сред убития и неговия палач са били влошени и конфликтни. " Проверили сме, че е имало подаден сигнал от обвинения против потърпевшия, който е бил за това, че потърпевшият е наел три лица, които да откраднат готови за предаване на вторични първични материали от обвинения боклуци - найлони и хартия ”. Всичко, което има отношение за възможния претекст за закононарушението, ще бъде тествано. Петрова акцентира, че не й е известно какъв брой и какви сигнали са били подавани от Владимиров против килъра му.

“Изискали сме информация дали обвиненият е бил в трудово правно отношение като чиновник на Министерство на вътрешните работи ”, добави Петрова. Чрез експертиза ще бъде тествано дали откритото оръжие, с което се допуска, че е осъществено убийството, е било служебно или не.

Срещу причинителя е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране, което е наказуемо с отнемане от свободна от 10 до 20 година “Чака се юрист, с цел да му бъде предявено и да бъде разпитан. Задържан е за период от 72 часа ”, приключи представителят на прокуратурата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР