Вероятно поне веднъж сме си задавали въпроса какво е да

...
Вероятно поне веднъж сме си задавали въпроса какво е да
Коментари Харесай

Най-новият офис-мечта на Facebook в Лондон

Вероятно най-малко един път сме си задавали въпроса какво е да работиш за компания като Фейсбук . Със сигурност напрежението и отговорностите са огромни, само че привилегиите също по никакъв начин не са малко.

През декември 2017 година отвори порти следващият офис на Фейсбук, този път в Лондон. В него, на цели седем етажа, работят над 1000 софтуерни инженери и, без никакви изненади, са обградени от всевъзможни технологии, които подкрепят както работата, по този начин и почивката им в офиса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rathbone Square (@rathbone_square) на Ное 15, 2018 в 9:59 PST

Капсулите за бърза сънливост в обедната отмора сигурно са фантазия за мнозина, само че работещите във Фейсбук могат напълно умерено да се възползват от тази екстра в офиса.

Освен работните места, тук има големи площи, които са преназначени за дейна отмора и неофициални срещи. Основната концепция - както на офиса, по този начин и на самата компания, е, че загради не съществуват, а връзката сред хората е в действителност значима . Затова местата, на които тя се реализира, са не едно и две.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sylvain Querné (@squerne) на Окт 24, 2018 в 10:03 PDT

От комфортни дивани и напълно оборудвани кухненски боксове, през конферентни зали, до места за билярд и VR игри. Кътът на Oculus в действителност е позициониран при рецепцията и е наличен както за чиновниците, по този начин и за техните фамилии и гости на офиса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lizzie (@eizzileizzil) на Дек 7, 2018 в 6:08 PST

Има даже магазин за бонбони , който е обичан освен на чиновниците, само че и на техните деца. А дворът на постройката е притегателна точка в топлите месеци. Там се провеждат и разнообразни спортни интензивности за чиновниците.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rathbone Square (@rathbone_square) на Авг 15, 2018 в 3:34 PDT

Да не забравяме и голямата констенурка нинджа в ролята на посрещач. Всичко е толкоз шарено, че да не се вдетиниш си е задача невъзможна .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex Yip (@alexyip99) на Дек 6, 2018 в 4:35 PST

Е, в случай че работиш тук, сигурно няма да ти е все до смешки и закачки, само че несъмнено от Фейсбук са се справили със задачата да дадат на чиновниците си това, от което се нуждаят на работното място, написа Business Insider.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cris Nulli (@crisnulli) на Юни 6, 2018 в 5:50 PDT

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР