Вероятно около 16-17 март ще представим листата на ГЕРБ с

...
Вероятно около 16-17 март ще представим листата на ГЕРБ с
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Обещал съм на Борисов поне 6-има евродепутати

Вероятно към 16-17 март ще представим листата на ГЕРБ с претендентите за евродепутати. Обещал съм на премиера да вкараме в Европарламента най-малко 6 евродепутати, като задачата е да могат да бъдат и 7, съобщи по Би Ти Ви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В момента в партията стартират поредност от срещи за попълване на кандидатската листа, заяви Цветанов, само че отклони въпроса кой ще е лидер на листата.

И за тези избори сме заложили с водача на ГЕРБ Бойко Борисов по един часовник. Ние сме суеверни и до момента към този момент имам 11 часовника от него – по един за всяка изборна победа, сподели Цветанов.

„ От 97 хиляди членове на ГЕРБ може да се случи някой, който да злоупотреби с доверието на партията. Когато имаме сигнали, реагираме съответно ”, акцентира Цветанов във връзка вчерашното послание на Бойко Борисов към партийните членове.

В тази връзка той беше запитан и за някогашния народен представител от ГЕРБ Живко Мартинов и сагата „ Суджукгейт ”: „ Споделял съм, че не това е положителният престиж за област Добрич, само че може би към тогавашния миг сме позволили неточност за включването му в листата на ГЕРБ и считам, че това, че си позволил неточност и че по някакъв метод гледаш незабавно да реагираш съответно на обстановката и да се освободиш от сходни хора, това значи че имаме процеси, с които можем да ги контролираме, да ги направляваме и постоянно да бъдем безкомпромисни ”, сподели Цветанов.

Той изрично отхвърли определението на президента Румен Радев, че договорката за F-16 е „ успех на лобизма ”: „ Може ли, когато водиш договаряния със Съединените щати, да го наричаш това лобизъм, може ли да приказваш за лобизъм в случай, че погледнеш по какъв начин са се купували и по какъв начин са придобивани качества в съответните военновъздушни сили на страните членки на НАТО в Европейски Съюз ”, сподели той.

„ Ползвахме експертизата на някогашния шеф на Румен Радев – военачалник Попов. Той беше шеф на Румен Радев и съм уверен, че има доста повече качества, както да взема решение проблеми, по този начин и да бъде доста по-земен, доста по-всеотдаен за експертизата, която може да я даде на съответните сътрудници в Комисията по защита ”, добави Цветанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР