Вероятно няма нужда да ви казвам, че точно сега е

...
Вероятно няма нужда да ви казвам, че точно сега е
Коментари Харесай

Точно сега може би имате нужда от това

Вероятно няма потребност да ви споделям, че тъкмо в този момент е сложен миг за продупчване към евентуални клиенти. Купувачите са по-малко склонни да вършат покупки на фона на несигурната стопанска система, техните екипи са рационализирани и те са принудени да работят с лимитирани бюджети. Но вместо да гледате на всичко това като на негатив, не е ли това в действителност моментът, в който купувачите най-вече се нуждаят от вашата помощ? Вярвам, че е по този начин, пише Ранди Фриш в публикация за Еntrepreneur. 

Най-добрият метод да им помогнете е като ги разберете. Ако научите по какъв начин работят купувачите през днешния ден и вследствие на това пред какво са изправени вашите търговски екипи, можете да пробиете напред. Ето малко повече за това какво изпитват тези групи и по какъв начин можете да изградите преживяване със наличие, имайки това поради.
Пред какво са изправени комерсиалните екипи през днешния ден? 
В предходни години купувачите правеха покупки в ненапълно пореден ред. Те могат да закупят и внедрят Marketo (разработва и продава програмен продукт за автоматизация на маркетинга за основан на акаунт маркетинг), след което да се забавляват с концепцията да закупят и внедрят Demandbase (базирана на сметки компания за маркетинг, реклама, разузнаване на продажбите и данни), откакто Marketo стартира да работи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР