Вероятно няма човек, който да не е разбрал за завръщането

...
Вероятно няма човек, който да не е разбрал за завръщането
Коментари Харесай

Тузара ще участва в новите епизоди на Сексът и градът

Вероятно няма човек, който да не е схванал за завръщането на сериала „ Сексът и градът “ (Sex and the City), от който следва да забележим нови 10 епизода, всеки с дълготрайност 30 минути.
Един от най-важните персонажи - Тузара, обичаният на Кари Брадшоу, също ще вземе присъединяване в новите серии. Това заяви продуцентът Майкъл Патрик Кинг, който сподели: " Развълнуван съм да работя още веднъж с Крис. Как бихме могли да прибавим нова глава в „ Сексът и градът “ без Тузара? "
 Сексът и градът се завръща " Сексът и градът " се завръща
След години на трепетно очакване и редица спекулации, хитовият сериал “Сексът и градът ” се завръща с нов сезон от 10 епизод...
Персонажът, в чиято роля е артистът Крис Нот, взе участие в хитовия сериал от края на 90-те години, както и в двата кино лентата, в които историята беше продължена.

View this post on Instagram

Изглеждаше напълно разумно той да се върне, само че появяването му беше под въпрос до последно, откакто таблоидният уебсайт Page Six написа, че артистът няма да се върне в ролята на емблематичния воин. Тогава Нот загатна в обществените мрежи, че това не е истина, само че до момента нямаше публично удостоверение за завръщането му.
За страдание обаче в новите епизоди няма да забележим Ким Катрал в паметната ролята на Саманта Джоунс. Актрисата изрично отхвърли да се появи още веднъж. А колежката й Сара Джесика Паркър разгласи, че не търсят заместител на скандалната героиня и добави: 
„ Не търсим човек за четвърта роля – имаме си Ню Йорк. Ще има куп нови персонажи. “ Продукцията ще има и полово безпристрастен воин.

View this post on Instagram

 Интересни обстоятелства за Сексът и градът, които може би не сте чували Интересни обстоятелства за " Сексът и градът ", които може би не сте чували
Казват, че " Сексът и градът " не е филм, а вяра за почитателите си. Днес сме ви събрали няколко в действителност забавни обстоятелството за сериала, коит...

Предполага се, че сюжетът на новите епизоди ще е приспособен от неосъществения сюжет на „ Сексът и градът 3 “. Поредната глава в историята на Кари Брадшоу и трите й приятелки беше написана преди години, само че поради отхвърли на Катрал да се върне, работата по кино лентата прекъсна.
В новата поредност, озаглавена „ И просто по този начин... “ (And Just Like That...) ще има и персонаж от небинарен пол, разкриват от платформата HBO Max, на която ще се излъчва сериалът.
В ролята на Че Диаз влиза актрисата Сара Рамирез, която феновете познават като доктор Кали Торес от „ Анатомията на Грей “.

View this post on Instagram

 Актрисите от новия сезон на „ Сексът и градът “ с големи възнаграждения Актрисите от новия сезон на „ Сексът и градът “ с големи възнаграждения
Вече е доказано публично, че Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще снимат нови епизоди от паметния сериал " Сексът...
Темата за пандемията от COVID-19 също ще бъде част от сюжета, разкри Сара Джесика Паркър, която освен играе основната роля, само че е и продуцент на поредицата.
Припомняме, че за новите епизоди на „ Сексът и градът “ стана ясно при започване на 2021 година. А HBO Max разгласи, че поредност ще бъде с присъединяване на Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, само че героините им ще са с 20 години по-възрастни.

View this post on Instagram

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР