Вероятно немалко от хората сами са стигнали до убеждението, че

...
Вероятно немалко от хората сами са стигнали до убеждението, че
Коментари Харесай

Козът на Бойко Борисов за изборите – COVID-19! Целта е голяма част от избирателите да бъдат „карантинирани“

Вероятно значително от хората сами са стигнали до убеждението, че принудително ни вкарват в долнокачествен фарс. Вече се намираме на по-малко от два месеца до парламентарния избор, а номерата започнаха отдалеко по-рано. Още откогато преди година ми закачиха за грандиозната геостратегическа интервенция под кодовото наименование „ Ковид-19 “, написа Георги Атанасов за в. „ Минаха години. “
Времето бързо се изниза и ето, че в този момент се оказваме пред напълно съответни нашенски признаци на световната психо-био-медицинска спекулация. Финансови, около спекулацията с имунизациите и всевъзможни разноски за предварителна защита и паспортизация, и политически поради използването на пандемията за електронни цели.

Щафета без край
Направо не е за поверие каква умопомрачителна щафета без край се върти пред очите на „ неприятния човешки материал “. Естествено за негова сметка и в интерес на световната и национална олигархия. В това число и нейните политически разклонения от вида на ГЕРБ. Набързо и без рекламация за пълнота нахвърлям рецидивите на парадокса.
Още по време на карантината сред март и май 2020 година започнаха да опипват почвата за отдалечаване на изборите. Под знака на вируса по-късно обаче избухнаха митингите и този вид отпадна от сюжета, само че факторът Ковид-19 интензивно бе употребен за компрометиране на опозицията посредством подстрекателство за нарушение на противоепидемичните ограничения. И по всеки мотив и без мотив по-нататък лудницата доби паранормални измерения.
Веднъж затварят, след това отварят зелени и червени часови зони по демографски симптом, стъпаловидни графици, онлайн работа, образование и лекуване по Вайбър…
За да стигнем тези дни до парадокса моловете още веднъж да работят, а вътре да е цялостно с цифрови възпитаници, освободени от периоди, бележки, изпити, матури и обикновена просветеност. В същото време нелепия учебен министър продължава да нервира с идиотските си изявления за проекти, лектори, конспекти и стратегии. Вместо да си подаде оставката поради тоталния разпад на базовата просветеност при подрастващите и грубото политическо обезчестяване на Българската история през 20-ти век, не е персонално отговорен, тъй като Директивата след 10 ноември 1989г постанова всеобщата маргинализация и вулгаризация на българската нация. Някога четяща и знаеща през днешния ден зомбирана и чалгализирана до положение на био-маса.
Ясно е, че поколенията са изпуснати един път вечно и заключителните десетилетия на умиращата ни нация ще бъдат белязани от мрака на незнанието. Да се върнем обаче към щафетата от безумия без край. Затваряха и отваряха без здравната икономическата обосновка, насъскваха едни против други демографски и обществени професионални и районни общности. Преди Коледа пуснаха кепенците, а тъкмо поНовогодишните празници натикаха хората в магазините да се блъскат като говеда. И по този начин до в този момент като апогеят на управническата неплатежоспособност на незаменимите от ГЕРБи Ко настъпи около имунизациите, вписани в следващата глава от безкрайната Библия на „ американския народен интерес “, плащан от спътници като евроатлантическа България.
В същото време чехи и унгарци, които много преди нас членуват в Европейския съюз и НАТО, умерено купуват „ Спутник 5 “, защото за виновните политици здравето на хората е по-важно от благословията на началниците. У нас обаче не е по този начин.

Организиран безпорядък
Преди четвърт век някой подмятна формулировката „ проведен безпорядък “ по адрес на българския народен тим по футбол, стигнал до четвъртото място в света на Мондиал -94 в Съединени американски щати. Вероятно това съобразително и не лишено от съображение определение визираше ексцентричната философия и арогантната артистичност на оня именит отбор, воден от „ националния актьор “ Димитър Пенев.
В наши дни също стигнахме до абра-кадабрата „ проведен безпорядък “, само че в напълно друг подтекст. Да се върнем няколко години обратно към началото на февруари – от първо число на втория месец от годината най-накрая отвориха и горните етажи на моловете, които замениха читалищата, театрите и библиотеките в бита на европейските нашенци. Чудесно, чакахме да разпечатат заведенията и стадионите и по този начин последователно да се върнем към естествения живот, тъй като както в последно време се разбираш жертвите на Ковид-19 са три пъти по-малко от умрелите. По други аргументи, не на последно място и поради всеобщия стрес и блокажа на здравната ни система, да не бързаме обаче с оптимизмът, защото още на третия ден след възраждането здравния министър, също толкоз неуместен като просветителния, в благозвучие с дежурните представители на садистичната здравна тирания, още веднъж размахаха аления картон на процентите и пациентите, като заплаши к с следващите рестрикции.
Ето по какъв начин „ проведеният безпорядък “, донесъл голямо футболно благополучие на нацията през лятото на 1994 година, в този момент се трансформира в Хибрид на био- психо- технология в интервала преди парламентарните избори. Може да се каже и по различен метод – Бойко Борисов ни облива щафетно с топъл и леден душ, употребявайки вируса като главен коз за предплатено манипулиране на вота. А задачата е ясна – част от гласоподавателите да бъдат карантинирани, тъй като е покрай акъла, че при ниска интензивност, със страшна мощ ще натежат верните бюлетини, обезпечени на ГЕРБ от чиновническата партия силовите структури, бизнес клиентелата и циганските махали, плюс останалия персонален електорат на началника от Банкя.

Пролет в черно и бяло
Именно това ни следва във времето до 4-ти април. Най-напред ще ни плацикат с топлия душ – т.е. разхлабване на ограниченията, а незабавно по-късно ще ни обливат със студените струи на остарели и нови рестрикции. Под знака на Ковид-19. Хем ще се грижат за бизнеса и естествения живот, хем ще декламират заклинания в името на здравето. Лайтмотивът на идващата пролет в черно и бяло от в този момент е явен, а точно Бойко Борисов прави всичко на ползу роду, но комунистите, най-много Нинова, и естествено Радев, пречат.
Не дай, Боже, да си разрешат предизборна акция по време на пандемията. Докато Пожарникарят има цялата държавна машина на една ръка разстояние в джипката. Подтекстът е явен като игра на домакински белот с белязани карти. Всеки опит на Българска социалистическа партия, президента и други други възможности на ГЕРБ за политическа интензивност, ще бъдат оплювани от името на вируса, а всяко разхлабване на ограниченията, ще се написа в актива на Бойко Борисов, който като никой различен схваща душата на народа.
И както постоянно, ръководството постоянно ще излиза в негова изгода. За начало отваряне, след това затваряне и назад. А в последна сметка задачата е да се внуши на телевизионното стадо, че Винету се грижи за индианците, но неприятните желаят да го смъкват от белия кон. И по тази причина очакайте – глътка въздух до края на февруари, а след това истерична акция за заплашване на електората с Ковид-19 и 119, с цел да си остане у дома на 4-ти април. Така де, Животът е по-голям от изборите, а най-важна е властта му.

Георги Атанасов, в. „ Минаха години “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР