Вероятно не сте чували досега за стафидена вода, но тя

...
Вероятно не сте чували досега за стафидена вода, но тя
Коментари Харесай

С тази вода само за 4 дни ще изхвърлите всичко вредно от организма. Просто поставете …

Вероятно не сте чували до момента за стафидена вода, само че тя бързо може да се трансформира в обичаната ви напитка. Ако прецизно спазвате лечебната процедура, която ви предлагаме, единствено след 4 дни ще усетите, че храносмилането ви се е подобрило и сте цялостни с сила.

Стафидената вода подтиква всички биохимични процеси в черния дроб и също така спомага за детоксикацията му. Защо е толкоз потребна? Лекарите постоянно предлагат да ядем стафиди заран, с цел да се радваме на крепко сърце, да отстраняваме неприятния холестерол, да понижим равнището на триглицеридите и да се предпазим от запек или проблеми със стомаха. Стафидите са богат естествен източник на витамини и минерали. Ползите от приема им се усилват, когато ги консумирате авансово накиснати във вода. Защото тогава захарта в наличието им понижава, само че скъпите хранителни субстанции, които подкрепят действието на черния дроб, оставатнепокътнати.

Естествен източник на антиоксиданти

Стафидите са едни от най-хубавите естествени източници на антиоксиданти. Представляват изсушени гроздови зърна, а както знаете, гроздето е богато на биофлавоноиди – субстанции, които пазят човешкото тяло от нездравословното влияние на свободните радикали и укрепват защитните сили на организма против заболяванията. Заложете на стафиди и стафидена вода, в случай че желаете да се предпазите от развиването на сърдечносъдови болести и такива, засягащи черния дроб.

Подпомагат процеса на детоксикиране на тялото

Черният дроб и бъбреците са жизненоважни органи, които прочистват кръвта, извеждат токсините и тежките метали, които се натрупват в тялото, предизвиквайки разнообразни здравословни проблеми. Понякога значимите функционалности, които те извършват, се повлияват отрицателно от неприятна хранителна диета, потреблението на прекомерно богати на мазнини храни или други нездравословни ежедневни привички.

Пийте стафидена вода и ще забележите поразителното влияние на стафидите върху себе си, изключително в дни, в които се чувствате изтощени и неенергични. Подпомага храносмилането Както казахме, потреблението на стафидена вода прочиства кръвообращението, подтиква чернодробната функционалност и усъвършенства храносмилането. Тази напитка подтиква и намаляването на стомашните киселини, подкрепя и по-доброто преправяне на храната и усвояването на питателните субстанции. Ще усетите резултата още на втория ден.

Как да приготвите стафидена вода?

Трябват ви 2 чаши вода (400 мл) и 150 грама стафиди, само че подберете качествени. Игнорирайте прекомерно светлите на цвят и тези, които блестят, тъй като техният тип не е натурален, а нормално се реализира с химична обработка. Спрете се на стафиди с по-тъмен цвят. Измийте стафидите и ги оставете настрани.

Кипнете 2 чаши вода. Добавете стафидите към тях и ги оставете да врат за 20 минути. А в случай че ги оставите да се киснат във водата цяла нощ, на идната заран просто ги прецедете и претоплете част от получената напитка още веднъж.

Може да я пиете топла или даже гореща – съгласно желанията ви.

Важно е да консумирате стафидена вода на празен корем. След това изчакайте да минат 30-35 минути, преди да преминете към закуската. В идеалния случай изпълнявайте тази процедура в продължение на няколко дни, не по-малко от 4.

Може да прилагате тази процедура един път месечно и да сте спокойни, че потреблението на стафидена вода няма странични резултати. Удивителното в тази ситуация е, че по време на приема на стафидена вода ще консумирате по-малко количество захар, в сравнение с съдържащата се в самите стафиди./ pronews.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР