Вероятно не минава и ден, в който да не видите

...
Вероятно не минава и ден, в който да не видите
Коментари Харесай

Giveaways – манията на новото време

Вероятно не минава и ден, в който да не видите следващия giveaway (гивaуей) в обществените мрежи. Толкова постоянно виждаме и използваме тази дума, че ни се коства естествена част от речника на актуалния човек в интернет пространството. Това е мощен канал за реклама и трупане на това почитатели в обществените мрежи. Как обаче бихте обяснили тази дума на баба ви? Може би хумористично ще звучи по този начин: „ Хора, които си изкарват хляба с помощта на реклами в интернет, дават обещание да раздават всякакви неща на хората, които ги поддържат. Накрая теглят спечелилите и аз в никакъв случай не съм един от тях. “ 

Вероятно има и митични същества, които в действителност са печелили от някой различен гивaуей, написа каналът на във vbox7. Ние обаче не сме от тях и взехме решение с усмивка да обобщим аргументите за какво това може да е по този начин: 

Едно към милион

Колко пъти сте виждали гивaуей, в който вашият коментар за присъединяване ще е под номер над 500 или 1000? Често най-следваните инфлуенсъри вършат гивaуеи, към които има огромен интерес и вземат участие стотици, а от време на време и хиляди души. Е, следователно вашият късмет за облага се смалява с всеки идващ участник. На правилото на тотото - дребна лотария за дарове от инфлуенсъри. Колко от нас могат да се похвалят с облага от тотото?

Не сте изпълнили всички условия

„ Последвайте ме, сложете поста на стори, тагнете 3-ма другари, направете задно кълбо и напишете лист със 17 аргументи какво ще извършите първо, в случай че спечелите това червило. “ Понякога условията за присъединяване в гивауей звучат съвсем толкоз неуместно, само че с цел да се включите, би трябвало да извършите всяка стъпка. Инфлуенсърите употребяват специфични системи, които разпознават, в случай че не си извършил всичко и се опитваш да пропуснеш част от условията. В подобен случай изобщо не си включен в жребия за премията, което е още една причина, поради която може би не печелиш. 

Не са почтени

Е, да си дойдем на думата. Не всичко в интернет е цветя и рози и вероятността някои от гивауейте да не са почтени не е по никакъв начин дребна. Понякога „ изцяло инцидентно “ гивауейте се печелят от другари и познати на инфлуенсърите, които са „ изцяло сюрпризирани “, споделяйки резултата на стори без действително ние да виждаме тегленето на жребия. Заради това, с цел да не бъдат упрекнати в машинация, инфлуенсърите започнаха да споделят на стори видео от самото изтегляне. 

Не сте задоволително дейни

Понякога инфлуенсърите желаят от вас интензивност под формата на това да отбележите другари в мненията под обявата им. Колкото повече мнения, толкоз по-голям късмет да спечелите (или най-малко по този начин споделят те). Ако сте коментирали 3 пъти, то вашият късмет да спечелите е три пъти по-висок.

Участвате рядко

„ Който играе – печели, който не играе – не печели “ е споделил един популярен българин. За съжаления нямаме вълшебната формула за триумф в гивауейте, само че колкото повече участвате, толкоз повече благоприятни условия да спечелите имате. Нека силата бъде с вас!
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР