Вероятно на повечето от вас се е случвало да бъдете

...
Вероятно на повечето от вас се е случвало да бъдете
Коментари Харесай

Време ли е за раздяла или не?

Вероятно на множеството от вас се е случвало да бъдете изправени пред алтернативата дали да си тръгнете или да останете в дадени сантиментални връзки. Каквито и да са аргументите за това съмнение, отговорите на няколко въпроса ще ви оказват помощ да добиете по-добра изясненост.

Ако сега сте раздрани сред концепцията да прекратите връзката си или пък да останете с сегашния си сътрудник, сигурно нещо сред вас двамата не е наред. Любовните връзки са извънредно многопластови и човек може да има спорни усеща. Но когато става въпрос за предпочитание за разлъка, явно потребностите ви не са задоволени.

Понякога пък, даже да е пределно ясно на всички към вас, че би трябвало да се разделите със своята половинка, вие към момента не добивате храброст да го извършите. Много хора стартират да мислят за времето и силата, които са вложили във връзката си или пък за възприятията, които въпреки всичко още изпитват към другия човек. А за някои концепцията да останат необвързани е изключително плашеща.
Как да разберете време ли е за разлъка? Преди да вземете дефинитивно решение, задайте на себе си няколко въпроса и бъдете оптимално почтени в отговорите. По този метод ще получите по-пълна картина на обстановката и ще вземете по-доброто решение. Има ли някаква форма на принуждение във връзката?
Връзки, които включват каквато и да е форма на принуждение – психическа или физическа, би трябвало да бъдат прекъснати. За индивида, който е в ролята на жертва, доста постоянно е извънредно мъчно да оцени действително обстановката – изключително когато се касае за психическа форма на принуждение. Във всички случаи, в случай че във връзката няма взаимно почитание, това е ослепителен образец, че връзките не са уравновесени и здравословни.

Прочетете още по тематиката:

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР