Вероятно мнозина си представят, че на 23 години бижуто в

...
Вероятно мнозина си представят, че на 23 години бижуто в
Коментари Харесай

Има ли пластични операции Натали Трифонова?

Вероятно мнозина си показват, че на 23 години бижуто в прогнозата за времето на Би Ти Ви – Натали Трифонова, е била още по-красива и секси занапред, само че грешите. Оказва се, че при започване на кариерата си засуканата русокоска е изглеждала много нормално, а и не е била русокоска. И въпреки някои да я набедиха, че си е правила пластична интервенция, се оказа, че всичко е въпрос на грим и багра за коса.

 

Стартът на тв кариерата на Трифонова е в несъществуващата към този момент ТВ7, където я взимат за водеща на прогнозата за времето, а в интернет и до през днешния ден е непокътнат запис от 2015 година, в който се вижда, че е била много хубаво, стройно и лъчезарно момиче, само че с много по-обикновено лъчение в съпоставяне със в този момент.

 

Актуалната й визия е много сексапилна и кара мъжете да си губят мозъка по нея, а дамите й завиждат и се чудят какъв минус да й намерят, единствено най-обективните признават, че е една от най-красивите дами в родния ефир.

Несъмнено има разлика във типа й отпреди 9 години в ТВ7 и метода, по който наподобява през днешния ден, само че тя не се дължи на пластични интервенции, а на надалеч по-кадящи способи, до които имат достъп множеството дами – руса багра за коса, грим, подчертаващ естествения й съблазън, секси дрешки и несъмнено – прелестна фигура.

 

Дори и във времето, в което Натали не е била пред камера, е носила впити секси роклички и грим, с които си докарвала лъчение на съдбовна жена, само че очевидно в ТВ7 не са желали да стресират аудиторията с прекомерно впечатляващи хубавици. Именно такава е международната наклонност в сериозните малките екрани. Когато я взели на работа, Трифонова била платинено руса, каквато е сега, само че я предиздвикали да боядиса косата си в мрачно кестеняво и я обличали за пред камерите в по-консервативни костюми. Гримирали я по този начин, че макиажът й да не проличава. Именно на това се дължи разликата във визията й тогава и в този момент.

 

Веднага откакто напуща ТВ7, Натали си връща русата грива, която й е обичана още от абитуриентския бал.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР