Вероятно много от нас не са чували или пък знаят

...
Вероятно много от нас не са чували или пък знаят
Коментари Харесай

Принцът на Бруней, за когото не чуваме често

Вероятно доста от нас не са чували или пък знаят доста малко за страната Бруней (Бруней Даруссалам), която се намира в Азия.

Нещо, което обаче сигурно знаем, е че престолонаследникът сигурно "развява знамето " на своята страна гордо в обществените мрежи, най-активно в Инстаграм.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПРИНЦ АБДУЛ МАТЕЕН

Принцът е на 26 години и се споделя Абдул Матеен, наследник е на крал Хасанал Болкиах.

Изключително млад към момента, принцът показва забележителен метод на живот и много разнообразно и друго всекидневие, в случай че се съпоставя с това на други престолонаследници по света.

8 модерни принцеси, които откриха своите принцове

Кралските фамилии, за които съвсем не чуваме (СНИМКИ)

Той е един от общо пет братя и общо седем дъщери, които крал Болкиах има.

Младият принц обича да се занимава със спорт. Играе поло (отборен спорт с топка, в който участниците играят яздейки коне). Лети в частни самолети, а не дребна част от времето си прекарва в по екзотични плажове и обича да бъде в "компанията " на диви животни.

Въпреки демонстрацията на добър и първокласен живот, когато принцът е на 24 година, дава изявление за GQ Тайланд, където го дефинират за "земен човек, крепко стъпил на земята, момче, което не обича да харчи фамилното благосъстояние ".

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КОИ СА КРАЛСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ, КОИТО СА ВСЕ ОЩЕ НЕОБВЪРЗАНИ

Принцът, написа още тогава изданието, е заинтересуван повече да прекарва добре времето си с другари и близки. Неговите пристрастености и занимания са изцяло елементарни, въпреки неговия профил в Инстаграм, където има над 744 хиляди почитатели, да демонстрира богат и изискан жанр на живот.

Вижте сами в галерията горе.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР