Вероятно левицата са специалисти по темата с корупцията, затова им

...
Вероятно левицата са специалисти по темата с корупцията, затова им
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Нинова да говори за корупция е неприемливо

Вероятно левицата са експерти по тематиката с корупцията, по тази причина им е забавна. Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила да приказва за корупция е недопустимо, тъй като тя е участвалата в приватицацията на едно комерсиално сдружение и то против минимална сума. Така се тръди. Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила в утринния блок на Нова телвизия.

Той не уточни името на търговксто сдружение. Има съответни доказателства за връзка на Нинова с приватизация, съобщи Владислав Горанов.

Доказали сме като партия, че когато забележим нещо неправилно се стремим да го отстраним, съобщи Горанов.

Вярвам на здравния министър, съобщи Горанов. До две седмици ще е ясна позицията на ГЕРБ и дали това, за което се упреква здравният министър е задоволително тежко като нарушаване.

Припомняме, имаше обвинявания против здравния министър за публични поръчки, в които са взели участие негови родственици.

Бюджетът за идната година е скроен по този начин, че да обезпечи естественото действие на страната, а въпреки това да извърши всички цели, съобщи Горанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР