Вероятно имате приятели, които все се влюбват в грешния човек.

...
Вероятно имате приятели, които все се влюбват в грешния човек.
Коментари Харесай

Зодиите, които винаги се влюбват в грешния човек

Вероятно имате другари, които все се влюбват в неверния човек. А може би и на вас постоянно ви се случва да подарявате сърцето си на несъответствуващи хора. Знаете ли, че това зависи извънредно доста от вашия зодиакален знак? Има хора, които безусловно постоянно притеглят неверните представители на противоположния пол към себе си. По-голям проблем е, че те даже не могат да осъзнаят по кое време дадена връзка е изгубена идея. Вижте кои са тези зодии:

1. Дева

Девите са хора, които не имат умеенето да гледат действително на събитията, протичащи се в живота им. Представителите на този зодиакален знак съвсем постоянно се влюбват в човек с нездравословни привички и неприятно държание, който единствено ги дърпа надолу. Те даже наивно чакат, че ще превъзпитат колегата си. След като осъзнаят, че са летяли в облаците, нормално " падат отвисоко " и са извънредно засегнати. Много мъчно позволяват наново някого до себе си.

2. Стрелец

Тези хора непрекъснато са в търсене на нови завършения, прекарвания и страсти. Точно заради тази причина съвсем постоянно се влюбват в човек, който въобще не е за тях. Честно казано, не се интересуват изключително дали има подобие в характерите, стига да им е занимателно. Стрелците не биха дали късмет на отегчителен човек, даже да е най-подходящият за тях. Предпочитат заниманието пред сигурността, а това им изиграва неприятна смешка. За да бъдат щастливи в любовта, Стрелците би трябвало да се научат да гледат малко по-различно на връзките и да ги одобряват като партньорство, а не като увеселително влакче.

3. Везни

Те постоянно идеализират индивида, в който са влюбени, без значение какъв брой несъответствуващ е той. Склонни са да простят всяко едно изменничество, измисляйки си оправдания, с цел да продължат връзките си. Везните дълго време се заблуждават, до момента в който в един момен съумяват да погледат действително обстановката и без никакви съмнения поставят завършек на връзката. Големият проблем при представителите на този зодиакален знак е, че те не взимат поука от грешките си и е изцяло допустимо да се доверят още веднъж на неверния човек.

4. Близнаци

Проблемът при Близнаците е, че нямат никаква визия какво тъкмо желаят да получат от половинките си. Понякога им е мъчно да разграничат положителните от неприятните хора и доста постоянно страдат поради неверните избори, които вършат в любовта. Подобно на Везните, рядко взимат поука от предишното и настойчиво не престават да се доверяват на всеки нов човек, който се появи в живота им. Хубавото е, че в никакъв случай не губят вяра и имат вяра в положителното.

източник: iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР