Вероятно и той планира следващия ход в кариерата си, но

...
Вероятно и той планира следващия ход в кариерата си, но
Коментари Харесай

Какво ще прави Борис Джонсън?

Вероятно и той възнамерява идващия ход в кариерата си, само че британците, които ту го възхваляваха, ту го низвергваха, не крият интереса си към идващото занятие на Борис Джонсън, написа Военновъздушни сили. Мнозина са съгласни с биографа му, че той „ не е индивидът, който би се отдръпнал в провинцията да живее в безупречна неопределеност ”. Така че, какво ще прави Борис Джонсън? Според мнозина, късият отговор е „ Милиони ”.

Преди да влезе в политиката той беше чудесно заплатен публицист, с годишна заплата от £ 275 000 за ежеседмичната си колонка в DailyTelegraph, даже се приказва, че доста политици „ са наддавали ”, с цел да бъдат измежду тематиките му.

Ако пък напише записките си, съгласно литературни сътрудници Джонсън може да завоюва „ до £ 1 милион “, поради приходите от към този момент издадените му осем книги, в това число бестселъра-биография на неговия идол Уинстън Чърчил и политическата ирония „ Седемдесет и две девици ”. Освен това, към този момент седем години Джонсън написа биографичната книга „ Шекспир: загадката...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР