Вероятно е трудно да си баща на една известна личност,

...
Вероятно е трудно да си баща на една известна личност,
Коментари Харесай

Какво е да си баща на едни от най-красивите и известни жени в света

Вероятно е мъчно да си татко на една известна персона, а какво ли остава за две... не можем да си го представим, само че един прочут баща споделя, какво е чувството да си родител на едни от най-известните сестри в света.

Мохамед Хадид несъмнено усеща тежест, че е татко на двете хубавици. Не за друго, а най-много поради тяхната международна популярност. Агентът по недвижими парцели е татко на пет деца, в това число Бела и Джиджи Хадид, които споделя с някогашната си брачна половинка Йоланда Хадид. В изявление за Times, Мохамед споделя, че хората от ден на ден му обръщат внимание, защото дъщерите му и синът му Ануар Хадид стават все по-известни.

Виж още:

" Хората не ме виждат като Мохамед Хадид. Те ме виждат като бащата на Джиджи, Бела, Ануар, Алана и Мариел ", споделя той и добавя, че тази роля е много рискова. Мохамед непрекъснато внимава какво прави, споделя на обществени места. Известността на децата му рефлектира и върху бизнес решенията, които взима.

" Да бъда техен татко е голямо задължение за мен ", искрено декларира.

По-рано през септември Мохамед разгласява поема към бъдещия си внук. Тогава Джиджи към момента не беше родила, само че доста от почитателите на моделката сметнаха, че татко ѝ афишира щастливата вест. Спекулациите бяха толкоз доста, че накараха Мохамед първо да твърди, че раждането към момента не се е състояло, а малко по-късно изтри обявата си. Припомняме, че на 23 септември Джиджи и Зейн Малик публично оповестиха, че са станали родители на дъщеричка. Въпреки напрежението, което Мохамед усеща като татко на известните си деца, те непрестанно демонстрират своята поддръжка към него, както и той своята към тях.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР