Вероятно е доста забавно и приятно да планираш почивката си,

...
Вероятно е доста забавно и приятно да планираш почивката си,
Коментари Харесай

Любимите дестинации за почивка на кралското семейство

Вероятно е много занимателно и прелестно да планираш почивката си, в случай че си член на кралското семейство. Имаш огромен бюджет, не би трябвало да се ограничаваш единствено с дните за отпуска, пътуваш в частен аероплан, получаваш най-хубавите предложения – малко са хората с сходни привилегии.

Но кои са дестинациите, които задоволяват високите кралски упования? Кои са местата, които оферират красиви пейзажи, прелестна храна и най-важното поверителност за гостите си?
Оказва се, че кралското семейство има доста разнороден микс от дестинации за отмора. Ето шест от най-любимите им убежища:

Шотландия


Всеки знае, че кралското семейство обича Шотландия. Техните крепости там им оферират усамотение и отмора измежду хубав пейзаж, като освен това не са изключително надалеч от Лондон. Обичайните им занимания там са езда, лов на риба, пукотевица, разходки измежду природата и тихи домашни игри край камината.

Всяка година цялото семейство има минимум една лятна отмора в някой от замъците в Шотландия, най-често в Балморал. Това е и едно от кралските места за отмора, налично единствено за членовете на кралската фамилия.-->
 Балморал ThinkStock/Getty Images
Кения

Африка е особено място за кралската фамилия. Този континент е бил посещаван стотици пъти от кралските особи още от 19 век насам. Кения е една от обичаните им дестинации в Африка. Принц Уилям предложи на Кейт да се омъжи за него точно в Кения, до момента в който бяха на сафари отмора в страната.

Ботсвана

Това е още една африканска страна, която е постоянно посещавана от членовете на кралското семейство. Това бе мястото, където Хари и Меган отидоха на първата си сантиментална отмора, преди да разгласят годежа си. Преди да се оженят те вървяха там още веднъж, тъй като били влюбени в това място.

Остров Невис

Невис беше един от обичаните острови на принцеса Даяна и тя изживяваше прелестни моменти с децата си на това екзотични място. Принц Хари също е влюбена в мястото, което още веднъж посети през 2016 година
 Невис ThinkStock/Getty Images
Остров Мустик

На този частен остров, надалеч от безмилостните папараци, звездите, мулти-милионерите и аристократите се усещат като вкъщи си - тук принцесата Маргарет има лична вила и повече от 30 години постоянно прекарва ваканциите си там, като постоянно кани и други членове на кралското семейство.

Остров Мустик е една от обичаните дестинации за отмора на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Алпите

Това е обичаната зимна дестинация на кралските особи. Най-предпочитаните от тях курорти в Алпите са швейцарския Клостер, австрийският Лех и френския Куршавел, който е най-скъпия зимен курорт в света.
 Куршавел ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР