Вероятно до утре вечер ще има , което трябва да

...
Вероятно до утре вечер ще има , което трябва да
Коментари Харесай

Споразумение и кабинет до идната седмица: Какво се знае до момента?

Вероятно до на следващия ден вечер ще има, което би трябвало да бъде подписано от всички обединения – Българска социалистическа партия, “Продължаваме смяната ”, “Има подобен народ ” и “Демократична България ”. Преговорите сред четирите партии не престават и тази събота и неделя, само че не са обществени.

" Надяваме се да имаме първи драфт на следващия ден вечерта. Това значи, че ще бъде подписано. Надяваме се, по-късно да завършваме ", добави съпредседателят  на Политическа партия Кирил Петков. 
Почти е несъмнено: Стари и нови министри ще влязат в кабинета на “промяната ”. Кои са те?
През тази седмица се чака да стартират диалозите за разпределението на местата в възможния нов постоянен кабинет. Преговорите на екс...

Той ще бъде. Това бе ясно още на 14-ти ноември, когато се разбра, че “Продължаваме смяната ” печелят парламентарните избори. От групировката оповестиха, че тази кандидатура по никакъв метод не е алена линия и може да се договаря. До този миг обаче нито едно друго име не е изплувало на дневен ред.



Бойко Рашков ще бъде препоръчан за министър на вътрешните работи. Сегашният началник на Министерство на вътрешните работи в служебния кабинет на Стефан Янев е. Същата е обстановката с просветния министър, който може да стане част от постоянния кабинет.
Румен Овчаров: Младите в политиката ще станат жертва
„ Опитваме се да скрием зад нови лица, неналичието на нови хрумвания, на същински решения. Кирил Петков и Асен Василев завоюваха, тъй като за...

Не е ясно дали (настоящия длъжностен министър председател, бел.ред.) ще бъде поканен да се причисли към постоянното държавно управление. в ефира на Нова телевизия през днешния ден уточни, че напълно скоро всичко ще стане ясно. Самият той обаче е евентуалният претендент за финансов министър. Василев ще е възможното предложение за вицепремиер от страна на “Продължаваме смяната ”.



Социалното министерство може да отиде в ръцете на Българска социалистическа партия. Тази догадка се появи тази заран, откакто Асен Василев отговори много уклончиво на другояче съответен въпрос. Причината за съмненията се коренят в обяснението на Василев, че се е провела непублична среща сред Политическа партия и Българска социалистическа партия за стиковане на позиции в обществения бранш. Дали точно това е повода за “стиковането ” обаче, не е ясно.
Радомир Чолаков: Не изключвам да подкрепим Кирил Петков
Нов парламент - нов шанс. Стари играчи влизат в нови функции. ГЕРБ на този стадий потеглят по пътя на опозицията. „ Ние се въздържахме...

няма да е министър на правораздаването. Това разгласи самият водач от обединяването “Демократична България ”, с което разсея огромна част от спекулациите, витаещи към името му. Иванов бе спряган за поста поради целенасочената политика на Демократична България във връзка с правосъдната промяна. Възможно е да има редукция на министерства и прекачване на организации.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР