Вероятно Джамбазки е прав за махалите. Не се знае колко

...
Вероятно Джамбазки е прав за махалите. Не се знае колко
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Какво от това, че ще излъжеш полицая, за да се напиеш?

Вероятно Джамбазки е прав за махалите. Не се знае какъв брой роми се изсулиха от София под претекста, че гледат възрастни родители и заболели деца. Това съобщи в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов по БНР някогашният здравен министър д-р Мирослав Ненков. 

 

„ Какво от това, че ще излъжеш служителя на реда, с цел да се напиеш. На някой му се прищява да се напие в родното си село – отива, целува майка си, заразява я, тя почива, а след това плачат, че страната не е направила нищо. Селски истории на елементарни хора “, сподели още той.

„ Много хора ги е боязън да не се заразят, а какъв брой ги е боязън да не заразят околните си? Само, в случай че в главата на този човек има нещо друго с изключение на две ракии. Хората бяха един до различен в църквите. Крайно вярващи, само че нямаше нито една жена с покрита глава. Такъв е православния модел, за информация на вярващите “, разяснява доктор Ненков.

„ Ако ти си мърльото Андрешко, то не обвинявай след това Борисов и ген. Мутафчийски “, сподели още той.

„ Този Великден ще го честваме у дома – и какво от това? Няма да е последният. Човешката нелепост ме ядосва, а Господ санкционира най-вече простаците “, завърши д-р Мирослав Ненков.

Инфо:новинибг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР