Вероятно Александър умишлено се крие. Може би ни гледа отнякъде.

...
Вероятно Александър умишлено се крие. Може би ни гледа отнякъде.
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Александър от с. Ключ: Крие се умишлено

Вероятно Александър съзнателно се крие. Може би ни гледа отнякъде. Това сподели братът на 32-годишния Александър Заков, който изчезна на 30 декември от вкъщи си в петричкото с. Ключ.

Според него е видян в няколко околни села, само че към момента няма и диря от него и търсенето продължава. Спокойна персона е, не се кара с никого, сподели братът Борислав пред Нова.

„ Предполага се, че е спал във вила в покрайнините на село Първомай. Оттам е избягал през вчерашния ден сутринта. Има разбъркване на предмети в къщата, възглавницата му е била там. Собственикът е запалил печката, оставил е храна и вода ", описа Борислав.

Александър е със едва телосложение, висок към 1,70 м, рус със сини очи, няма документи в себе си. Той е приключил ветеринарна медицина в Лесотехническия университет, обича природата и животните. Той е вежлив, образован и не е нападателен, оповестяват околните му, които позволяват, че може и да е в други обитаеми места в България. Той не използва алкохол и опиати, не е нападателен и не е с душевен отклонения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР