Вероятно ако питате двойки, които са от дълги години заедно

...
Вероятно ако питате двойки, които са от дълги години заедно
Коментари Харесай

Вижте кои са 5-те тайни на успешната връзка

Вероятно в случай че питате двойки, които са от дълги години дружно по какъв начин са съумели да запазят любовта си, ще получите доста и разнообразни отговори.
Разбира се, всички взаимоотношения са разнообразни, само че въпреки всичко има някои общи неписани правила и в случай че ги следвате, можете да заздравите и задълбочите общуването с обичания човек. Ето някои от тях:

Връзката значи обвързване
Макар и тези две думи да са близки по значение, с цел да отбележим началото на взаимоотношенията ни с някого, ние използваме думата „ връзка “. Всъщност обаче би трябвало да знаем, че това значи да се обвържем и да поемем тежестта, която това носи. Често пъти на любовните връзки се гледа единствено през призмата на романтиката и в това няма нищо неприятно. Но не би трябвало да забравяме, че любовта и възприятията са една доста дребна част от огромния пъзел наименуван взаимоотношения. Понякога ще бъдете изправени пред алтернативата дали да продължите напред, а отговорът на този въпрос ще би трябвало да дадете самите вие, взимайки поради огромната картина, а не просто моментното положение на връзката ви.

„ Избирайте своите борби “
Този известен израз може с цялостна мощ да се отнесе за сантименталните ви връзки. Участници в изследване били запитани каква е главната причина за развода им. Мнозинството от тях показало честите кавги, а изневярата била едвам на второ място. Често пъти един малък мотив за кавга може да прерасне в същинска стихия от страсти. Ето за какво, преди да започнете следващия спор, пробвайте се за секунда да си визиите по какъв начин би се развил. Ако установите, че той няма да е работлив, няма да докара до изясняване на вашите страсти и усеща, има ли смисъл въобще да го стартирате? Направете услуга на себе си, на половинката си и на връзката си и си спестете отрицателните страсти, които би ви донесъл следващият ялов скандал. Опитайте се да методите умерено, да оставите възприятията да не ви владеят. Ако въпреки всичко желаете да споделите нещо с колегата си, направете го, когато сте спокойна и мислите трезво. Когато спорим с жар, сме склонни да споделяме неща, които не всеки път в действителност мислим.

Показвайте любовта си
Когато връзката е постоянна и върви, ние сме склонни да не виждаме това. Понякога за връзките си започваме да приказваме, единствено когато нещо не е наред. За страдание, това измества фокуса на връзките в неверна посока. Ето за какво, бъдете признателни на половинката си, постоянно намирайте мотиви да извършите комплимент или пък да кажете добра дума. Мъжете обожават да бъдат хвалени и насърчавани. Ето за какво здравословна доза женска ловкост тук няма да навреди. Оценявайте дребните жестове на вашия сътрудник и бъдете сигурни, че това ще бъде видяно от него.

Споделяйте с колегата си
Премълчаването и неналичието на връзка, изключително по значими тематики, могат да се окажат огромните подводни камъни във вашата връзка. Независимо дали ще бъдете разбрани или не и дали вашият обичан ще е склонен с вас, споделете мнението си. Така ще разберете накъде вървят взаимоотношенията ви и има ли смисъл въобще да ги поддържате.

Бъдете себе си
Когато се впускаме в нова връзка, в старанието си да се харесаме на другия, ние сме склонни да не демонстрираме същинската си същина. Това е изцяло обикновено. Но в случай че желаете това да продължи, надали ще можете да претендирате, че сте нещо, което не сте. Поне не и прекомерно дълго. Осмелете се да покажете същинската си същина и да бъдете такива, каквито сте. Това ще сложи една постоянна основа на която да се градят бъдещите ви взаимоотношения. По този метод ще провокирате откровеност и в другия човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР