Вероника и Магда се събират отново заедно. Един от най-успешните

...
Вероника и Магда се събират отново заедно. Един от най-успешните
Коментари Харесай

Вероника и Магда се събираха след 12 години

Вероника и Магда се събират още веднъж дружно. Един от най-успешните дамски дуети, останал във времето, като безконечен златен шлагер – “Не си сама”, нападна клубната сцена на нощна София. В края на февруари двете певици ще създадат извънредно ретро празненство за столичани. Интересното е, че Вероника не е приемала присъединяване в столицата повече от 12 години.

Вероника и Магда, които остават приятелки и до през днешния ден, разрушават митовете, че другарството във фолка е невероятно. Вероника прекрати музикалната си кариера преди години и взе решение да се отдръпна сама от сцената, насочвайки се в друга посока.

Днес тя развива няколко сполучливи бизнеса, измежду които един от топ заведенията за хранене в Бургас, първата Вафлена къща в България, водещ салон за хубост, а за стилния й бранд, който съумя да се подреди измежду най-успешните у нас, през годините театралничат обичани лица на българската музика.

Въпреки извънредно ангажирания й метод на живот, точно любовта към музиката е повода Вероника да приема подбрани изяви в селектирани заведения единствено няколко пъти годишно.

Магда, която преди година се раздели с музикална компания „ Пайнер “ след дългогодишно съдействие и към този момент е част от компанията на Оцко Hit Mix Music. Певицата продължава да работи интензивно и показва нова продукция на почитателите си през няколко месеца. Златната селекция от шлагери в репертоарите на двете изпълнителки е повода те към момента да бъдат мечтан дует за общи изяви.

На 28 февруари Вероника и Магда ще взривят сцената с някои от най-големите си шлагери, а черешката на тортата естествено ще бъде техният паметен и безконечен дует “Не си сама”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР