Верона посреща Интер от 22:00 часа в мач от междинния

...
Верона посреща Интер от 22:00 часа в мач от междинния
Коментари Харесай

Верона - Интер

Верона посреща Интер от 22:00 часа в мач от междинния 33-ти кръг в Серия " А ", който е доста значим и за двата тима. Домакините обезверено се пробват да се измъкнат от зоната на изпадащите, а " нерадзурите " се нуждаят от трите точки, с цел да запазят мястото си в топ 4.

Интер като че ли преодоля рецесията, в която се намираше. Тимът на Симоне Индзаги реализира скъп триумф с 3:1 над Лацио, а преди този момент се класира и за финала в шампионата за Купата на Италия. Верона също е в напредък и няма загуба в последните си 4 турнирни срещи, като в тях реализира две победи и две равенства.

За Интер в предни позиции стартират Лаутаро Мартинес и Един Джеко, а Ромелу Лукаку е измежду запасите. Николо Барела също не е в титулярния състав, като вместо него Индзаги е предпочел Хакан Чалханоолу. Марсело Брозович и Хенрих Мхитарян са другите двама в средата на терена за " нерадзурите ". По фланговете стартират Дензъл Дъмфрис и Федерико Димарко, а на вратата този път застава ветеранът Самир Ханданович вместо Андре Онана.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР