Верни ще се окажат слуховете, че Кръстника на българската мафия

...
Верни ще се окажат слуховете, че Кръстника на българската мафия
Коментари Харесай

Няма срамна работа! Щерката на Иво Карамански стана готвачка Не е и помирисвала милионите на Кръстника)

Верни ще се окажат слуховете, че Кръстника на българската мафия Иво Карамански не е оставил никакви милиони на децата си. Средната дъщеря на починалия мафиот е почнала работа като готвачка, научи извънредно „ Галерия “.

От месец насам Ралица Караманска работи в кулинарен уебсайт, в който се разгласяват опростени предписания, подобаващи

 

за по-непретенциозни небцета.

Снимат се и видеа, илюстриращи процеса на готвене. Ралица решила да навлече престилката на подбив, само че работата й харесала и траяла да кулинарства.

Всъщност това не е главната специалност на щерката на Карамански . Сайтът е план на компанията, за която Ралица работи от 3 години като цифров управител. Заплата й обаче не била за завиждане. Преди това пък бе сътрудник във компания за коли чартърен. Пробва се и в стилната сфера с бутик в центъра на София, само че уви – и там не съумя да пробие.

Лошият шанс в бизнес начинанията

 

преследва и другите й две сестри. Александра и Десислава опитваха да пробият в разнообразни сфери, само че все удряха на камък. Най-малката Сашка, както я назовават околните й, ръководи единствената останала компания от татко си „ Корона “. Според слуховете детективската й организация е пред банкрут и Александра я поддържа само от сантиментални подбуди. Най-голямата дъщеря на Карамански – Десислава , също не може да се похвали с висок стандарт на живот. Живее в остарялата бащина къща на Кръстника в Бистрица и към момента няма сътрудник в живота.

В ъндърграунд средите разясняват, че Карамански в действителност е

завещал милионите на извънбрачния си наследник

 

от тв водещата Нели Атанасова. Иво Карамански-младши живее в Холандия, където следва в музикална академия. Говори се, че семестриалната такса била 5-цифрена сума, каквато майка му Нели и вторият му татко артистът Аленсандър Сано не биха могли да си разрешат. Синът на Кръстника обаче също отхвърля да е наследил милиони.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР