Верни, надеждни, заслужаващи доверие, добре възпитани – това са думите,

...
Верни, надеждни, заслужаващи доверие, добре възпитани – това са думите,
Коментари Харесай

На бас, че не знаете тези 9 тайни за Козирога!

Верни, надеждни, заслужаващи доверие, добре възпитани – това са думите, които астролозите нормално употребяват, когато разказват Козирозите. Целеустременността, устойчивостта, отговорността са мощните качества на представителите на тази зодия, написа Parhlo Pink.

Козирогът не се опасява от самотата, подготвен е да устоя философски всевъзможни ежедневни компликации и героично да преодолее всички трудности. Предпочита да не разкрива дълбоките си усеща пред никого, мъчно се доверява и не обича да губи другарски връзки. Но това напълно не е всичко!

1. Те ​​умеят да четат по очите

Да, това е 100% правилно. Те даже могат да четат мозъците на хората, което от време на време наподобява нереално. Козирозите имат инстинкт да схващат хората, единствено като ги погледнат в очите.

2. Доверяват се, само че ревизират! 

Козирозите в никакъв случай не разчитат на предоставените обстоятелства, до момента в който не ги ревизират сами. Те нямат интерес към хумора или дългите полемики, единственото, което Козирогът желае, е истината. Роден песимист!

3. Козирозите са адепти на дисциплината!

На Козирога му е мъчно е да се ориентира в непредсказуеми условия, отвън обичаните му привички. Козирозите постоянно са консервативни и предсказуеми. Те не търпят нарушение на сделките и изискват съблюдаване на дисциплината.

4. Не простят изменничества

Козирозите имат отлична памет, не не помнят и не простят измяната. Те ценят доста своите усеща, само че ги пазят за себе си. Те могат да бъдат жестоки и нападателни, в случай че са засегнати или предадени.

5. Умни и необикновено пресметливи

Козирозите в никакъв случай не вършат крачка без да я премислят хиляди пъти. Те постоянно заемат водеща позиция във всяко съревнование заради своята просветеност.

6. Те имат отличен инстинкт

Техният удобен темперамент разрешава навреме и тъкмо решение на проблемите. Козирозите постоянно са заобиколени от потребни хора.

7. Сарказмът на Козирога е от висше равнище!

Повечето Козирози са добре четени и употребяват целия си речник, като вършат удачни саркастични смешки. Но Козирозите по-трудно одобряват смешки по техен адрес.

8. Верни сътрудници

Козирозите са страхотни фамилни сътрудници, макар че обичат и да мърморят. Козирозите рядко се вземат решение на невярност, виждат далечните последствия от сходно решение и ясно преценят вероятните вреди.

9. Отлични другари са 

Козирозите са в действителност доста занимателни, само че единствено в потвърдена компания. Умее да обръща отрицателния си опит в занимателни истории и в действителност ще се смеете доста в неговата компания.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР