Верни на традицията, вестник Мач Телеграф“ ще излезе с броя

...
Верни на традицията, вестник Мач Телеграф“ ще излезе с броя
Коментари Харесай

Колекционерска книжка УЕФА ЕВРО 2024 на 13 юни с вестник „Мач Телеграф“

Верни на традицията , вестник „ Мач Телеграф “ ще излезе с броя в четвъртък, 13 юни, със особено първокласно издание, отдадено на започващото европейско състезание по футбол в Германия .

На 52 страници, огромен формат / А4 /, читателите на вестника ще получат цялостна информация за 24 тима участници, звездите и треньорите. Статистика на шампионата, забавни обстоятелства, любопитни вести и доста значима и потребна информация за всеки почитател на футбола .

Има и показване на 10-е стадиона домакини.

Специален подарък е ПРОГРАМАТА с футболните срещи / огромен формат /, разпределени по дни и часове и място за регистриране на резултатите от всеки мач.

Луксозната брошура „ УЕФА ЕВРО 2024 – Напред към Берлин! “ с вестник „ Мач Телеграф “ ще бъде опакована в плик на цена единствено от 2.49 лева и ще се продава в комерсиалната мрежа единствено на 13 юни.
 Уефа
Пакетът може да намерите на местата за продажба на преса в цялата страна – веригите хранителни магазини, молове, бензиностанции, част от офисите на „ Български пощи “, квартални обекти и други

К ой ще грабне купата , кой тим ще бъде изненада на шампионата, кой ще бъде голмайстор, коя звезда ще изгрее? На тези въпроси ще търсим отговор от 14 юни до 14 юли. Европа е футбол!

Всеки ден в. „ Мач Телеграф “ ще ви осведоми за всичко най-значимо на събитието на годината. Модерната графика на всекидневника, богат снимков материал, богата и забавна статистика, последни вести, резултати от мачовете, изявленията, любопитни обстоятелства, кавги – всичко това може да намерите във вестника от 14 юни в специфичното ни приложение УЕФА ЕВРО 2024.
 Уефа
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР