Верни ли сме днес на завета на онези светли български

...
Верни ли сме днес на завета на онези светли български
Коментари Харесай

Пловдивски депутат от БСП пита: Верни ли сме днес на завета от 1908 година?

„ Верни ли сме през днешния ден на завета на тези светли български мозъци, които с каузи и сърце отстояваха България? “, написа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Търновалийски в страницата си във Facebook точно на Деня на независимостта – 22 септември.

„ Вярвам, че мислейки по-често, говорейки по-често за това историческо събитие, за неговата цел – цел, която слага над всичко Силна България, ще можем по-успешно да отстояваме достойното битие и развиване на страната ни.

Защото няма самостоятелност без икономическо и духовно израстване, без отбрана на националните ни ползи и цели. Можем ли и през днешния ден да повторим думите от Манифеста:“ Българският Народ, непоколебимо правилен към паметта на националните дейци за своята независимост и въодушевяван от техните завещания, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя…“ Верни ли сме на завета на тези светли български мозъци, които с каузи и сърце отстояваха България? Единение на другите политическите сили за реализиране на Независимостта на България и запазването на духа на Съединението това е било реализирано преди 109 години. Можем ли да го реализираме и през днешния ден? В името на Свободна и самостоятелна България, в името на българския народ! “, написа още аленият пловдивски народен представител Георги Търновалийски в профила си в обществената мрежа.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР