Verizon Wireless се съгласи да отдели $100 милиона за уреждане

...
Verizon Wireless се съгласи да отдели $100 милиона за уреждане
Коментари Харесай

Как да получите част от спогодба за колективен иск на Verizon за $100 милиона

Verizon Wireless се съгласи да отдели $100 милиона за споразумяване на групов иск, който твърди, че компанията незаслужено е начислила административна такса — и клиентите имат право да получат до $100 всеки.

Споразумението обгръща всички сегашни и някогашни притежатели на сметки с безжични услуги или услуги за данни, които са били таксувани с административната такса на Verizon сред 1 януари 2016 година и 8 ноември 2023 година, съгласно Barron’s.

Verizon ще изпрати уведомление по пощата или имейл до отговарящите на изискванията, които би трябвало да подадат своя иск до 15 април.

При приемане на уведомление, клиентите могат да посетят целева страница, с цел да подадат своя иск, като употребяват ID и кода за удостоверение, включени в известието им.

Минималното погашение ще бъде $15, плюс $1 за всеки месец, през който клиентът е платил таксата, за която правосъден развой, заведен в Ню Джърси предишния месец, твърди, че е „ лъжлива и несправедлива “, неразкрита административна такса, оповестява B...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР