Верижна катастрофа затруднява движението по един от най-натоварените булеварди във

...
Верижна катастрофа затруднява движението по един от най-натоварените булеварди във
Коментари Харесай

От последните минути! Верижна катастрофа затапи възлов булевард във Враца /снимки/

Верижна злополука затруднява придвижването по един от най-натоварените булеварди във Враца – „ Мито Орозов “, по-известен като Оряховско шосе, видя организация BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, тъкмо преди подлеза при бензиностанция „ Лукойл “. Един в различен са се нанизали камионче „ Форд “ на компания „ Серпио “, друго марка „ Ивеко “ и лек автомобил БМВ. Всички транспортни средства се движели в посока " Стария пазар ". 
В служебното возило пътували двама чиновници на компанията за PVC и алуминиева дограма, в другото още двама мъже, а в БМВ-то – две момчета. Всички те бяха безапелационни, че отговорен за произшествието е образователен автомобил, който тръгнал да се престроява в лявата лента, без да даде мигач. Водачът на „ Форд “-а набил внезапно спирачки, в него се забил задният камион, а откъм гърба – младежът с БМВ-то. 
Участниците в ПТП-то са безапелационни, че са се движели с допустимата скорост, само че не са могли да реагират поради мокрия от дъжда асфалт. 
Движението по оживения бул. е затруднено. Автомобилите заемат лявата лента, а в дясната се включват тези, идващи откъм бул. „ Васил Кънчов “. Току-що на мястото дойде и полиция. 
Съветваме водачите да карат с нараснало внимание. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР