Верижна катастрофа затапи лявата лента на околовръсния път в Бургас

...
Верижна катастрофа затапи лявата лента на околовръсния път в Бургас
Коментари Харесай

Зверско задръстване към центъра на Бургас заради верижна катастрофа

Верижна злополука затапи лявата лента на околовръсния път в Бургас в посока центъра. В случая вземат участие минимум три автомобила. 

Задръстването по бул. " Тодор Александров " в посока центъра на града към 19:10 ч. е голямо. Опашката стартира още от надлеза при кръговото придвижване за жк. " Меден рудник ".

Съветват се водачите, които ще пътуват в близкия час от Созопол към Бургас или от най-големия жилищен комплекс да употребяват обходни направления. Такъв е да вземем за пример от кръговото придвижване към ул. " Чаталджа " и ул. " Индустриална ".

Официална причина за ПТП-то към този момент няма, полицейски екип е на място, с цел да откри по какъв начин се е стигнало до злополуката, само че най-вероятно се касае за внезапно прекъсване и не спазена дистанция.

Няма данни за потърпевши тежко при конфликта, нанесени са единствено материални вреди, а водачите са се разминали с нерешителност, написа Флагман.

Въпреки това придвижването в този сектор от околовръстното сега е затрудено и ще бъде по този начин до момента в който колите не бъдат изтеглени отвън пътното платно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР