Верижна катастрофа в Люлин“, има пострадали.Три коли се удариха тази

...
Верижна катастрофа в Люлин“, има пострадали.Три коли се удариха тази
Коментари Харесай

Верижна катастрофа в „Люлин“, има пострадали

Верижна злополука в „ Люлин “, има потърпевши.Три коли се удариха довечера, като в две от тях има потърпевши хора. В 20:48 ч. е подаден сигнал за злополука на кръстовището на бул. „ Панчо Владигеров ” и „ Царица Йоанна ” в „ Люлин “.

При маневра за излизане от паркинга на хранителен магазин, автомобил е затрит от друга кола, движеща се с висока скорост. Вследствие на удара водачът на автомобила, който е излизал, е с шийна контузия. Въпреки това отхвърля да бъде приет в болница. В колата е имало и жена, която е с гръдна контузия и сега се транспортира към незабавната болница „ Пирогов “.

В автомобила, който най-вероятно е провокирал злополуката, е имало момче и момиче на забележима възраст 18 години. Въпреки контузиите си, те отхвърлят да бъдат приети в болница.

Причината момичето да откаже това е персонална. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че на място е изпратен и противопожарен екип, защото една от колите в злополуката е с газова уредба.

На място са пристигнали и две коли за спешна помощ, 6 минути след подаването на сигнала, оповестиха oт Спешна помощ. Движението в региона е затруднено.

Двама души починаха по-рано след преден удар на изхода на пловдивското село Поповица в посока Хасково, а други двама са ранени, напомня SafeNews.Сигналът за тежкия случай е подаден към 16 ч. в районното ръководство на Асеновград. Според предварителната информация едната от колите излязла в крайпътна равнища.

Десет тежки произшествия са регистрирани в страната през последното денонощие, 11 души са ранени, няма починали, оповестяват на уеб страницата си от МВР.

Източник: NOVA

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР